Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...eee moj Graze, pa kod nas bas nebi bilo normalno da je neko normalan dosao na tu funkciju/poziciju. Sta/ko to ima kod nas na nekim bitnim funkcijama, a da nema neku stranacku pozadinu?!..
Iz izvješća Dragana Vrankića: - Sa rezervom prihvatamo neplaćanje PDV u Međugorju na dvije milijarde KM. - USlovno prihvatamo izgradnju vile od 30 000 kvadratnih metara mladog zeta Dragana Čovića NA ZATVORSKOM POLJOPRIVRENOM ZEMLJIŠTU ! - Ograđujemo se od pretvaranja NEPERSPEKTIVNIH vojarni BiH u perspektivne javne kuće !
Vrankić Vrankiću oči ne vadi. Po vooj narodnoj poslovici su NARODNE kriminalne partije funkcionisale SVE OVE NAJTEŽE GODINE :)))
Hoćel mu Čovćeva supruga Bernardica bit pravni savjetnik ?
Zasto ne odgovoris na pitanje:" zastto si glasao za Zakon o radu". A tvoj predsjednik na drugom domu protiv. Dal' to iznajmljujete svoje usluge. Politicka prostitucija.
Vrankić nemože da radi bilo kakvu reviziju. Sa svojim šefom je učestvovao u mnogim pljačkana. Zato ga je OSOVINA ZLA i postavila na to mjesto. _ da zaštiti svje ujdurme. Da se sve ovo zlo pobjedi treba samo SRP i ČEKIĆ - a ne liberali!
Svaka cast brate, olesio si ih, medjutim djaba govoriti moj Denisi mi glasama za SVOJE kad nas krdu neka nas kradu nasi !!!
Ma samo da hoće objaviti imena uposlenih u Uredu za reviziju institucija BiH. To bi tek onda bio SPEKTAKL.
Dragan Čović konačno sa Vrankićem uspostavio VERTIKALU vlasti, od Čapljine i pranja novca na tom nivou pa do pranja na državnom. Svi u vlasti su sad zaštićeni, A NAROČITO OD CURENJA INFORMACIJA KAD IZBACE DF ! O LJEPOTAMA I USPJESIMA VLASTI TIRADE će javnosti plasirati i medijski spinovat mali Fahro !
Ti revizori i postoje da poslije pljacke legalizuju stanje.
Parlament BiH, Septička Jama- Zločinačkih Stranaka,na vlasti,,
sta mi ima moralisati ovaj lik sto se stidi svog imena i porijekla ako je u stanju da se prekrsti radi karijere onda je u stanju prodati i drzavu pa i guze ako treba...
dobra :-)