Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga pustiti da još malo izgradi pa jednu noć ovo lijepo minirati i dić u zrak.
Denise što se ne buniš za izgradnju arapskih imanja u vodozahvatnoj zoni na Iliđi i preseravanju nesposobnih o kolapsu vodosnabdjevanja grada Sarajeva. Ni ovi u Kantonu ni ovi u Vodovodu nisu svjesni u kako opasnu igru su se upustili sa razjarenim građanima Sarajeva u ovoj prići o vodosnabdijevanju grada.
NIJE TO Nadležnost policije već inspekcije
Haj što ovi lopovi ne poštuju nikakav zakon i pravila gradnje, nego što to sve rade na državnom zemljištu.. a svi se busaju da su neke patriote.. FUJ Vidi ti samo lole gdje je zapišao prostor, uz samu obalu prelijepe rijeke, i sve bi to dzaba. Može se naravno kad ti vladajuća stranka sve dopušta.
Divlja vlast, divlji ljudi, divlja gradnja!
Joj kad se Blagajci natovare nekome na kosti, nadrljao je. Fakat ljudi ne poznaju mentalitet Blagajaca, to ne je*e zivu silu.