Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napraviti Zakon o nosenju oruzja bez dozvole. Svi sretni. Osloboditi ikakvih placanja.
Kad to kaze covjek i stranka koji su ponizili sve radnike Bosne i Hercegovine tada treba se moze reci sa njegova rijec nista ne vrijedi jer je politicki papak a Nasa stranka politicka papanka i prodana dusa.
A da malo prestane s tom nebulozom "policija svoj posao obavlja"? Svi koji su imali tu nesreću da ih neko napadne, opljačka ili ne daj Bože ubije i koji su imali bliske susrete sa našim "revnosnim" policajcima znaju da to nije ni blizu tako! Primjerice, MUP KS ima slovom i brojem JEDNU ekipu za uviđaj, jednog tipa sa foto aparatom.
Ovo za poklanjanje BiH Japanu je zanimljiva ideja. NEgo, bolje je još japanskom caru Hirohitu. AKo ništa drugo bar će nam javni saobraćaj funkcionisati na vrijeme. Što se tiče ostalog i javnih servisa da će neko izvršiti harakiri ili bar sepuku što se osjeća odgovornim za svoj rad ko u Japanu je iluzorno očekivat i bilo kakvoj koalicionoj varijanti !!
Pennis Sratz, prihvati se nečeg drugog dok i ti nisi došao ne dnevni red ! Koji nije mali: Premijer HAdžipašić, Alija Izetbegović, Herenda, zamjenici ministra državne sigurnosti i federalne policije, prof Redžić itd itd. Vidi se da je iranska tajna služba obavila sjajan profesionalan posao. O sići i ratnim zločinima iz razumljvih razloga ne bih.
Korupcija kod nas nije na dnevnom redu pa ni kad se realizuje ! Zašto ? Posao nije težak, para lahka a svi kooperativni !
Pa sta sad covjek je rekao za problem koji se konstantno ignorise. Vjerovatno za radi kojeg politickog poena a vi osuli od kulina bana , turaka , imena i sl. Sta sad to nema mjesta za stranke od 1-2% treba bit ovca i priklonit se crveno zeleno ljubicastom toru.
Kad sam ovo pročito skonto sam da ne znam ništa,od sutra pratim denisa da vidm šta ima još da ne znam.A njemu poručujem da negdje potraži pomoč jer ja neznam kako da mu pomognem.LJUDI PROBUDITE SE REFERENDUM I POKLANJAMO BIH JAPANU.
Evo ga, Jer-lagicev klon, kako po intelektualnom kapacitetima, tako i po snazi stranke. Svi ste vi jednako odvratni, od onih novopecenih koalucionih guznih havera do ovakvih sporednih likova. Mamu vam svima lopovsku!
Muhamed Gracic je u jednom trenutku slabosti odlucio da se zove Dennis Gratz, bas kao sto i mnogi komentatori na Kliksu po potrebi mijenjaju ime, naciju, a sve cesce i pol. Ne radi se uopste o labilnim vec veoma stabilinim licnostima sa prolaznim, blazim krizama identiteta. U svakom slucaju ima moj glas i glasove moje porodice. Uze i sire :-)
Čovjek se prilagođava okolnostima. Bio u Austriji, mislio da će bolje proć ko Grac i šta fali. I ja kad bi imo 10% veću platu bi promjenio ime, prezime i frizuru, a za 30% i pol.
p hajde onda uradi nesto po tom pitanju
ČEK DER MALO DOK STASAJU OVI MLADI NARAŠATAJI KOJE JE SADA ZAKONOM ZABRANJENO TUČI I U PORODICI !
kako se ovaj djecko prije zvao?
tvrtko.jeste dosadni sa tim imenima,kao da je u bosni prvo bio muhamed a onda zdravko.pa i tvoj neki prapra dedo se drugacije zvao pa je mjenjao ime
Jbo ti covjeka koji se stidi svog imena i idetiteta. Js mogu da razumijem umjetnicko ime hollywoodske zvijezde al ovog klosara ne
Sigurnosna situacija nije samo pucnjava. I ti si usloznio bezbjedonosnu situaciju glasajuci za Zakon o radu. Da ne pogrijesim sve mi vise licis na Jerlagica a NS na SBIh.
Ljubomoran sa na ovog...
Oženio ljubav mog života... jest se rastavio poslije al et....
Teško, ja sam nijem ispred nje....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)