Predložili Fincija za gradonačelnika
111
Gratz: Sa SDP-om i SBB-om smo se razišli iz principijelnih razloga
Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kompleksas muhamed gracic koji sebi predije ime u denis hoce glasove bosnjaka :D kad si bio spreman ime prodati kako bi tek nas
Denise LAZES. Trazili ste toliko funkcija za sebe, da je to jednostavno odvratno. Nemate izborni kapacitet da imate vise od jednog gradskog vijecnika, pa sad kao trpice gradjani. Ti isti gradjani vec trpe zbog vaseg bahatog ponasanja, arogancije i zelje da na bazi jednog vijecnika imate 7-8 funkcija i gradonacelnika. Jednostavno to predstavlja prevaru ti istih gradjana. Prestanite manipulirati, tacna informacija je da ste izasli iz pregovora jer ste previse trazili i to vam niko normalan ne moze dati niti obezbijediti. Vi ste poceli varati gradjane, time da malim izbornim rezultatom hocete da imate previse pozicija, odnosno nemate pravi niti na jednu, pa tako ni poziciju gradonacelnika.
što niste Divjaka predložili, čovjek je dokazani patriota, a ne ovaj samo za sebe, imao najveću platu u državi koju je tužakao po Strazburu i bog zna gdje sve ne, ovo je uvreda za građane Sarajeva
Realno, u ovoj državi je najbolje biti nacionalna manjina. Jakov Finci je trenutno ambasador u Švicarskoj, cijeli svoj život živi guzovače, sad i da bude gradonačelnik Sarajeva..halo..Pogledajte Živka Budimira - lik nema 1500 glasova i postane predsjednik FBiH..više glasova dobije neki vjećnik u opštini nego predsjednik Federacije..to može samo ovdje. Ljudska prava treba obezbjediti svakome, da se svi mogu kandidirati na različite funkcije, ali brate ako nemaš podršku naroda MRŠ.
Gradonačelnik treba da bude osoba koja se borila za ovaj grad u svakom smislu te riječi. Nažalost, gleda se iz koje si stranke, a ne kakva si osoba.. najbolji je ruku na srce Dragan Vikić. Isti je taj pokazao koliko voli ovaj grad i da je spreman graditi budućnost.
bas me zanima koliko ce bosnjaka glasati za komsica sad kad se podijeli federacija
glunite budale i rezirate haos medju bosnjackim ili bosanskim vreg bi ga vise znao kojim politickim strankama preustroj federacije se vise nikako ama bas nikako ne mozene samo izbjeci nego ni odgoditi
quratz. do i need sey more?
jeste li vi administratori normalni, zasto ne brisete ove antisemitske komentare napisane od strane \"ponos\", \"istina\", \"lik\", \"rim\", \"ultra revo\" itd?!?!? umjesto da se ponosimo time da sarajevo jos od 15. vijeka zovu jerusalaim ketana, upravo zbog vjerske i etnicke tolerancije, vi kao administrari javnog web portala ovo dopustate. sramotno.
Zaista bi bilo fino kad bi se SDP-ovi plačenici mogli ukloniti sa ovog portala. Bili bismo siromašniji za 90 posto bljuvotina napisanih u komentarima... Vaš Fašizam koji ovdje ispoljavate će vam doći glave. Da ne spominjem protekle dvije godine za koje ste nas doveli do dna.
Grad Sarajevo, pa i šire, u posljednjih nekoliko godina nikada nije bio: PRLJAVIJI, PUN PROSJAKA, MASOVNA ULIČNA PRODAJA, IŠARANI ZIDOVI, ZNAKOVI, FASADE, JAVNI SPOMENICI I ...., BEZBJEDONOSNA SITUACIJA NIKADA NIJE BILA OVAKO LOŠA (portali su danas objavili 3-4 krađe usred bijela dana), NEKULTURA STANOVANJA, NEKULTURA IZVOĐENJA PASA U PARKOVE GDJE POSTOJE TABLE SA OZNAKOM ZA ZABRANU, NEKULTURA PONAŠANJA NA ULICI I JAVNOM MJESTU UOPĆE, PRLJAVA VOZILA JAVNOG SAOBRAĆAJA i .... fuj za ovu vlast !
genijalno ... Ono što znam o Finciju je: 1. da je OD Sorosh toliko podijelio donacija i stipendija svima da se ni jedna organizacija nije ni blizu. Kako u ratu, tako i poslije. 2. da je više učinio na skidanju Ludačke Košulje iz Deyton-a nego armade političara kroz 17 godina 3. da zbog braka sa Bošnjakinjom sigurno neće pripasti ni jednom toru. Kljujiću svaka čast, ali mislim da će se i on složiti sa ovim izborom.
Klasična prodaja vjećničke većine, skoro je Kojović negdje rekao da Naša stranka neće podržati Kljujića jer misle da na takvu funkciju treba doći neko sa dobrim menadžerskim vještinama. S tim se slažem, ali ne mogu da podržim kandidata Fincija jer mislim da je on usprkos svojim \"vještinama\" dobo zatrovan korumpiranošću nakon višegodišnjeg iskustva u državnoj službi. Na ovaj način kadidature svog čovjeka na mjesto gradonačelnika Naša stranka očigledno će da proda vjećničku većinu jednom od dva bloka koji podrže njihovog kandidata ;)
Joj sto ne mogu kora na erende...., cudi me samo da gospodin Jakov pristaje da bude nekakav pokusni kunic ili marijoneta ala Zeljko Komsic i da se neko igra sa njegovim imenom, pa konkretnije i vjerom..... Ljudi moji hajde da budemo jednom realni i da na ovom komadu gdje je vecina Bosnjaka prestanemo izvoditi eksperimente i glumiti nadri evropejce...., nisam nacionalista, ali isto tako nisam pristalica da u ovoj drzavi BiH sve ide preko ledja Bosnjaka, zato predlazem da gradonacelnik Sarajeva bude Bosnjak i da time pokazemo da smo ponosni Bosnjaci, a NE prodane duse.....
Kakvo mu je ovo ime.Odakle si ti mame ti.Ti da nas vodiš,kretenu jedan.
Evo je Pedja Kojovic, koji slusa muziku swing, zvao klix.ba da se ova vijest skloni sa naslovnice. Znaci, drustvo dva lica, zvano Nasa stranka, ocito je tacno sto raja ovdje pise. Niste se razisli iz principijelnih razloga, nego ste otjerani jer ste bezobrazno mnogo trazili, za sto nemate izborni legitimitet. Fino vi svojom snagom i kapicetom sebi izglasajte gradske vijecnike, koliko god mozete. Jako je smijesno gledati kako diletantski nastupate i rusite svoje cedo od stranke, u koje sam se vidno greskom uclanio. Nema potrebe vise sa vama bilo sta radit. Jos ste postali i cenzori vlastitih vijesti. Vi ste propast. Nek raja napokon vidi.
od donacija koje je sda godinama uzimala sebi, a ovi su za zavrsili posao koji bi sigurno da se zeleni pitaju trajao jos 20 godina.lopovi