Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako dobar prijedlog ...podržavam sigurno kao i veći dio BiH !!!
@macak mali javno i transparentno usmeni ispiti - seriously?
USTANI FIDELE DA FADIL LEGNE
stranka za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
dobra inicijativa ali teško provesti. diskriminacija folovi
Plaća savjetnika članova Predsjedništva BiH iznosi nešto više od 2.100 KM dok šefovi kabineta primaju približno 3.000 KM plaće.
u svom imovinskom kartonu bivši predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija, naveo da je supruga Amina vlasnica firme MPM Plus D.O.O. Sarajevo
Zoran Tegeltija je ministar finansija RS-a, a njegova supruga Duška je pomoćnica ministra trgovine u turizma u Vladi ovog bh. entiteta dok je Elma Zukić, supruga Amira Zukića (generalnog sekretara Stranke demokratske akcije) uposlenica Vakufske banke na poziciji izvršne direktorice.
Dragan Miličević, suprug Jelke Miličević izvršni je direktor Elektroprivrede za proizvodnju HZHB. Jelka Miličević je, inače, ministrica finansija Federacije BiH. Članica je Hrvatske demokratske zajednice. Aleksandar Cvijanović, suprug premijerke Republike Srpske Željke Cvijanović je bivši direktor Zavoda za izgradnju Banjaluka dok je supruga Igora Radojičića, novog gradonačelnika grada na Vrbasu - zaposlena u Elektroprenosu BiH.
Supruga Dragana Čovića, člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda je Berndarica Čović. Ona je zaposlena u jednom mostarskom advokatskom uredu dok Gordana Ivanić, supruga Mladena Ivanića, radi u jednoj banci u Banjaluci.
manje rodbine više seksa, odmah raste natalitet.
Imaš kćerku predsjednik SIndikata BAjramovića zapsolenu u VLADI, a nemaš SOCIJALNOG DIJALOGA A ŠTRAJKA JOŠ MANJE ! Pamrtnom dosat. I PRESTANI PREPISIVATI SA KLIXA !
Ovo se moze samo motkama izglasat...
Pjudi nemojte govoriti ništa od toga odnsono oni koji su plaćeni da to govore provaljeni su ova stranka je uložila mnoge dobre amandmane koje je vlast usvojila tako treba ih maksimalno podržati ovo šerovati i staviti kao najčitanije
Hvala bogu da se neko konaćno sjetio,śto je normalno.I kad zavrśi sa politikom 5 godina zabrana naprimjer direktor telekom pośte itd.
uze ili sire rodbine ?
Kad je pročitao od mene jučer da je takav zakon u OSNIVAČKOJ POVELJI UN za njegovo osoblje ! :)) OVAJ KLIX JE DIVAN RASADNIK ideja za one koji uzimaju budžetske pare za palte. NEK NEKAKO I KLIX POČNE DA SISA SA BUDŽETA ! :))