Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko te pita, Kojovic je predsuednik stranke a ne ti.
Zasto je ovaj tip promijenio prezime i sto je on po nacionalnosti
@Kapelan on je aljukin klon
@Kapelan nekad je bio muhamed gracic,e zasto je to uradio ne bi ti znao reci,aj ime promijeniti shvatam al i prezime...
"Kolektivna prava, jednopravnost naroda, konstitutivni narodi, to su sve termini koje nećete pronaći u bilo kojoj europskoj legislativi, bilo kojoj normi, jer tako nešto u Europi ne postoji, ma kako ona sada bila konzervativno ili desno orijentirana, tako da sumnjam da će predstavnici europskih institucija sebi dozvoliti da prihvataju(...) i na taj način direktno podrivati temelje Europe. Mislim da tako nešto nije moguće", naglasio je Kovačević.
@pidjameta.slipic LOL BELGIJA
Mi iz SDA smatramo da HDZ BiH u Domu naroda FBiH ne želi Hrvate iz Sarajeva, Tuzle i Krajine jer su kućile glasali za Komšića , a uzgred su i fašisti.
Mi iz SDA smatramo da odluka koju se CIK sprema da usvoji, prvo na današnjem kolegiju, a potom i na sjednici iduće sedmice je administrativni ekvivalent Srebrenice. Da budem još precizniji, to će biti početak slow-motion genocida.
Dengele ako nam ti marimahovinu ne proguras ko će?