Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uslov za dobijanje statusa u stranci i dobro mjesto je da pocinis kriminal, ako si posten nisi nigdje prispio... to je, nazalost, nasa surova realnost!
Pogotovo ako se jos radi o SBB-u ciji sef je vjerovatno vec odavno trebao biti stanovnik Zenice.
ja cu vala glasati sljedece izbore za nasu stranku, samo mi jos ta opcija ostaje
Nasa stranka nema kapacitete van Sarajeva...a kad vidis da je prethodne izbore sve opštine u glavnom gradu uzela SDA, gdje bi trebala bit koncentracija 'urbanog' stanovništva, šta očekivati?
I ja cu,a nadam se da ce narod uvidjeti da SDA dobija izbore iskljucivo zbog poganluka Islamske Zajednice koja je s'njima u koaliciji
Pa eto glasači SBB, ravnajte se po tome na idućim izborima.
Najjače je kad kažu kako je SBB pun kvalitetnih ljudi, i kako je Fahro zaradio sve svoje pare, ono, sposoban čojk, ili šta već... i Al Kapone je bio sposoban...
svaka čast,vrlo dobra pitanja i treba biti uporan u tome!! čestitke!!
Krajnje je vrijeme da ovaj posteni narod krene u lopovluke prevare ...samoubistva iz zasjede ...trgovina raznim drogama i zagarntovana ti je funkcija barem u opstinskom vjecu a ako si kompletan kriminalac onda ti vjece ministara negine u najgorem slucaju drzavni dom .....e majko mila na sta je ova je.......na drzava spala ...osude te ...al svejedno ti si u vlasti ....PORUKA NARODU ......VARAJTE ...KRADITE ....jer ako ste posteni mogli bi ste u zatvor ...zbog postenja ehhehe
Prvo prevara u vezi stana, zatim prevara u vezi poslovnog prostora, zatim prevara oko privatizacije firme, zatim utaja poreza i na kraju postaneš ministar pa premijer Federcije. To je staza kojom političari stižu sa dna do vrha!
PA ti si idiote prAVNIK. mINISTAR U Goraždu ima drugostepenu, konačnu i .... ništa i dalje BAKIROV ministar ! Po onoj anrodnoj s kim si takav si !
''bote koji trebaš biti džončina i doći u parlament kao da se ništa nije desilo, i još žensko. Fuj!
A i on je sigurno ubjeđen da njegova reakcija NE PIJE VODE ... Kad mafija upravlja državom onda je sasvim normalno da u svim tijelima zakonodavne i izvršne vlasti sjede kriminalci, a Boga mi ni u sudbenoj nije nešto puno bolja situacija ... Apokalipsa, to je ono što mi živimo ( ili preživljavamo, bolje rečeno ) ... ! ! !
Pitam se samo ko je glasao za SBB? Mora da su Marsovci.
poslati guzičaru na dobrovoljni rad u rudnik do kraja mandata.ona moze ukrasti stan i eto joj uvjetno, a neko strucu hljeba godina hapsane.
nista cudno...nekad su za lopove i prevarante bili zatvori a sada parlament i vlast....a sve po zakonu koji su kriminalci po sebi skrojili....
tito mili.....mozete komotno i ziki tukoviću dati mandat