Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
110 godina postojanja i 20 godina agonije umiranja i drzanja firme na aparatima. nije lijepo voziti se 'onako', ali nije lijepo ni poslovati 'onako' dragi moji grasovci....
Pa nije se "firma" sama dovela do propasti,valjda su to radili neki ljudi,sa imenom i prezimenom,iz nekih stranaka,i ne znam zasto se svi prave ludi i niko ne trazi da takvi i odgovaraju.
Posmatrac, građane ništa ne zanima osim kvalitetne usluge. Postoje institucije koje se bave procesuiranjem ali očito ne funkcioniraju. Građani samo hoće kvalitetnu uslugu i ništa više. Građani ne traže da bilo koji odgovara, nego građani traže hebeno grijanje i moderna vozila i hebeni red vožnje. Građani nisu policija ni sudovi, građani su korisnici grasovih usluga i imaju svako pravo da budu bijesni zbog katastrofalnih usluga GRAS-a. To ko je kriv, treba da se utvrdi institucionalno i da se pred lice pravde stave odgovorni. To je drugi par opanaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zaposlenici uglavnom primitivni, nekulturni, drski, bahati, prosti. Vozila prljava, sjedišta masna i klimava... propuštaju se vožnje. .. vozači puše u vozilu i puštaju zavijanje turbo folk "muzike " bolne za uši... a cijene karata preskupe za naše standarde.
ONIH 70% KRKANA ,KOJI ŠLJEGOŠE U OVAJ GRAD NE ZASLUZUJU , MNOGO STA, A NE SAMO PREVOZ, JER U KOJIM OKOLNOSTIMA GRAS RADI , SA KAKVIM IDIOTIMA OD PUTNIKA, SIGURAN SAM DA SE GRADSKA RAJA NE PRONALAZI U OVOM TEKSTU, ... KOJA NEKULTURA PO VOZILIMA I MOGO BI NABRAJAT TAKVOG PAPANLUKA DO SUTRA, UKRATKO.. OVAJ PREVOZ JE IDEALAN KAD UZMES U OBZIR , KO SE VOZI U NJEMU, KAKO , NA KOJI NACIN, MA SVAKA CAST RADNICIMA GRAS-A. ...... SRETNA GODISNJICA NASEM GRAS-U, TJ. 130 GOD. POSTOJANJA, I MISLIM DA TO TREBA DA BUDE PONOS , NE SAMO RADNIKA GRAS-A, NEGO I SVIH NAS, JER MALO SE KO MOZE POHVALITI SA TOLIKO GODINA POSTOJANJA, NE SAMO U BIVSOJ JUGI , NEGO I MNOGO DALJE. MJENJALE SU SE I MNOGE DRZAVE NA OVOM PROSTORU, I BILO JE SVEGA I SVACEGA , ALI JE GRAS SVE TO NADZIVIO, I PREZIVIO, I OVO SAD CE SE ZVATI ,, LANI,, JER CE GRAS I OVO ,, AKOBOGDA , INSALLAH, PREZIVITI, I BITI ONO STO JE UVIJEK BIO I TREBA DA BUDE, A TO JE ... SIMBOL I PONOS OVOG GRADA, ZAJEDNO SA OSTALIM SIMBOLIMA. TOLIKO.
nije lijepo ni kad cekas bus po sat vremena..
svi u grasu su nehljebari I lopine teske, prljavi lupezi ko I njihovi tramvaji FUJJJJJ BLJAAAKKKKKK
...ko ne šverca, ne zna šta je vožnja...🚃
Gras nemoj nista da brineš, jer vaš Dino Konaković je vas obećao izvuć iz krize, samo ne znam na koji način, i kojim parama kad nema marke nigdje u državi, ili je on mislio izvuć vas svojim zalihama para, sto ce najprije bit.
dobili dzaba autobuse od japana, zatim dobili autobuse od istambula i nisu u stanju poslovati ! centrotrans nije dobio nista - i posluje !
Sarajevo treba tramvaj po uzoru na Zagreb. Da se stave digitalne karte koje se pune i da se presjeda sa istom kartom
vidite ovu aždahu na drugoj slici u crvenoj jakni? eh, njoj 'onako' treba klepit šamarčinu da ne zna je li došla ili pošla. kad je vidim i na slici naježim se koliko ona može maltretirati narod, prijetit da će zvati policiju i koješta!
ružnjača lijeci komplekse
Kad ne budete štrajkovali svaki put kad su ispiti, kad budete kulturniji, kad bude vožnja u tramvaju sigurnija, a ne da putuješ na svoju odgovornost.. E onda ćemo da pričamo.
Sve razumijem...i tesku situaciju i siromastvo i ne zamjeram sto sam xy puta izvisio cekajuci autobus, ali prljavstinu nikako ne. Ne zna se je li prljaviji autobus, tramvaj ili trolejbus, ljudi dragi bar se moze oprati ili ocistiti vozilo. Brukamo se pred svijetom i kupimo bakterije u javnom prevozu, ali i javnim ustanovama i ugostiteljskim objektima. Zar je tako tesko odrzavati prokletu higijenu?
Poslije voznje tranvajem moram popit dvije dece mehke,da se smirim i dezinfekujem
SVE ĆE TO OD NARODNIH PARA DAS SREDI PAMETNI KONAKOVIĆ. ON JE INAČE VELIKI PROTIVNIK DA GRAS IDE POD STEČAJ, A ŠTO I NE BI BIO, ON SE NE VOZI U OLUPINAMA OD TRANVAJA I NE VOZI SE U OTPADU KOJI NAM SVIJET DAJE KAO SADAKU, A DOK GOD JE U VLASTI I JEDAN JEDINI ČOVJEK IZ OVOG VREMENA NIKADA SE NEĆE KUPITI NITI JEDAN NOV AUTOMOBUS, TRANVAJ I SL. LAKO JE TUĐIM K.....M GLOGINJE MLATITI PA I PAMETOVATI SA NARODNIM PARAMA. MAKAR DA ŠTA NAPRAVE, PA DA ČOVJEK KAŽE BRAVO NEKO ČEGA SE KOG TAKNU TO I UNIŠTE.
autobus* tramvaj* Potpisujem komentar!
Gras se neće izvućiuz pomoć nadležnih organa u Kantonu Sarajevo nego od novca građana, od poreza koji građani htjeli ili ne morajuda plate, na žalost taj novac se rasipa da je to u najmanju ruku sramno. Direktore to je naš novac, ko a i bog zna šta su vam obećali ali sve je to preko naših leđa, a etodaj Bože da uspiju. mada?????
Ništa od GRAS-a nema. Prihod od prodaje karata iznosi oko 30%, a gdje nestaje onih 70%? Znači kada bi naplatili svaku kartu opet bi bili u minusu. Đaba sve kada imate lopovski menadžment i zavaljeni ste u ogromne gubitke. Priča o spasu GRAS-a pomoću veće prodaje karata je priča za nepismene.
Da još ne govorim o velikom broju viška radnika oko 1000.
Ja mislim da je za sve ovo kriv Safet Sušić