Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD trazi reprogram cijena karata, posto smo skuplji od pola evrope.
ma nek ih dignu jos malo... valjda dugove platiti... to je njihova logika...
Koja ironija od strane Bubice kojem su dobre pare obecane ukoliko GRAS ode pod stecaj. S druge strane ne razumijem sve ove koji krive upravu GRAS-a i radnike,na sjednici koja je odrzana prosle sedmice lijepo je receno da se cijena karte nikada nebih mijenjala i isla iznad nekadasnjih 1KM da nije kojekakvih ministara i njihovih odlukaa ;)
Odgovorni za ovo pokrali pare i usutili se.
GRAS JE SMEĆE OD FIRME !
Uvijek sam protiv pojedinaca iz GRAS-a, ali ovaj put kažem - da! Ali, samo kao jednu od mogućnosti za stabilizaciju putem stećaja!
koliko je doslo zla ,sa ovim dosljama poslije rata, dobro ikako postoimo i mi i ovaj grad.odrasto sam uz tramvajei,, gras-a je bilo, gras-a ima i gras-a ce biti, a vas papaka koji koji sljegoste, u ovaj grad , nadam se da ce biti sve manje. A ALKOHOLICARU ,GUZICI , BUBICI ZELIM DA KAKO PRAVO I POSTENO RADIO , TAKO ZDRAVO BIO, STO ZNACI DA NECE JOS DUGO BIZI ZDRAV, I ZELIM MU DUGU BOLEST. AKOBOGDA . INSALLAH.
GRAS bi uz neku drugu vlast i ministre procvjetao, samo sto su dosadasnji bili pohlepni gledali su samo da ukradu sve sto se ukrasti da.. GRAS je sad haman pod stecajom
Komsicu, ako si toliko moralan zasto ne odstupis sa funkcije koju ti je sdp predao i za koju je danonocno radio
Vodjen politikom bubice, gras ce kroz mjesec dana cirka pasti pod stecaj
stečaj, višak zaposlenih na biro............
kako ce imati para, kad su radnici zajedno sa zelenim pokrali... vozaju se bijesna auta, a strajuju svake sedmice... pu...
Zato sada Kod Bime u Travniku gužva kao po košem - red za diplomama. Pogotovu sada pred izbore - treba poraviti životopise, biografije i ono nekako na englesom počinje S ili C!
Kako imamo sposobnog "ministra" čudi me da GRAS još nije uništen do kraja
Počelo je sudaranje i na šinama i na ulicama KS.
Nema novca u budzetu Kantona - pokrali SDA i saradnici, nema novca u grasu - pokrali SDA i saradnici
Poslije njanjanja nema kajanja :))
Nema rješenja gdje ministar Bubica rješava....
Bubica + Vlada KS = GRAS u stecaj
Sad kad je prigustilo, onda se mozete dogovarati....
pa uvijek su oni su...i bili....