Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije par godina sam procitao u avazu da su u grasovim vozilima nadjeni tragovi sperme i urina, stoji to da stoka šara, kida, razvaljuje pa eto i da dr*aju i kenjaju u vozilima al da ih oni provlace svako jutro kroz ovaj svoj postupak ne bi nailazili na ovakvu pogan.
samo sam naveo sta sam procitao, a ne treba mi uzorak i labaratorijska analiza da bi znao da su vozila doslovno pogana, sad jel u pitanju necija *rkotina, povracotina ili prosuta bony cola nije bitno. Drago mi je da si zadovoljan grasovim uslugama i redom voznje
upravo tako, ti direktori su samo marionete koje ce na racun gradjana nekome ( uglavnom se zna ko kome) da zarade veliku lovu i "zavale" preduzece u dugove i stecaj. Svrha mog komentara je bila da nema glavnog krivca, gradjani, zakon, vlada, gras, svi imaju jednake zasluge za stanje u drzavi samim tim i u grasu. Jbg oni su krivi jer kradu rade sta hoce, a mi jer im to sve pustamo.
protivim se ispisivanju grafita, cijepanju tapacirunga i lomljenju plastične konstrukcije sjedišta, uništavanju rukohvata, razbijanja stakala na vozilima... ALI KAKVE VEZE OVI POSTUPCI IMAJU SA HIGJENOM Zaposlite higjeničarke koje hoće da rade.
NEMATE DRUGOG POSLA NAGO KOMENTARISAT TUDJE POSLOVE I ZIVOTE..OPAMETITE SE VEC JEDNOM I POBRINITE SE DA BUDE CISTO ISPRED VASIH VRATA
Šta treba građani da prave mobu kako bi vama čistili vozila? U kartu (koja je najskuplja u regionu, a i šire) je između ostalog i TO ČIŠĆENJE uračunato, pa čistite 100ke!!! P.S. Ko Centrotransu čisti?
NE ZNAM KO CISTI LOPOVIMA IZ CENTROTRANSA, ALI ZNAM SIGURNO DA IM TI ,, STOKO,, ,, SISPU,,.E MEDJEDE JEDAN SELJACKI , KO TE DOVEDE U OVAJ GRAD.
Nezz o čemu oni govore??? koja tramvajska ili autobuska stanica posjeduje kantu za otpatke ili još interesantnije koji tramvaj posjeduje adekvatnu kantu za otpatke ili koji od onih starih tramvaja koji imaju malu košaricu imaju dno ??????????
Ja reko opet hoce da strajkuju...
za početak vi iz GRASA prestanite p.r.d.i.t i odmah ce zrak biti čišći a za ostalo cemo lahko!
Koga inace interesuje zasto visim na ovom portalu, je taj sto su mi Bosanci/Bosnjaci/Srbi/Hrvati/Muslimani/Hercegovci i ostali iz Bosne, da ih nabrojim sve, da se neko ne uvredi, neverovatno satiricni i kidam se dok citam tu neke komentare..pisanje! :D
CUJ BOSNJACKI RADIKAL ,...JA BIH PRIJE REKO ,, BOSNJACKI P.R.D.I.K.A.L... HAJVANU...