Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četiri novonabavljena trolejbusa, ukupne starosti cca 120 godina brat bratu
Svaki presao najmanje milion kilometara.
Ocit dokaz drzave u kojoj zivotarimo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ni jedne slike unutrasnjosti vozila?! 40.000 KM po vozilu? Pa bolje da ste kupili 100 golfova IV i sa njima raju vozali za cijenu karte. Em je jeftinije odrzavanje, em bi vam naplata karata bila bolja :) Salu na stranu, hocemo li se i u ovim trolama "gusiti" od vrucine i da li ce i u njima zimi raditi hladjenje a ljeti grijanje?
Sto znaci da su poslednji put oprani,ocisceni jer to u grasu nerade,kpesini...
Majke mi, k´o da su trolejbusi na mlazni pogon pa ovoliko pišete o njima. ccc
smece iz njemacke
Gradska saobracajna preduzeca imaju uticaj na izgled grada kao i gradsko zelenilo. Kvalitet i izgled gadskog prevoza drasticno mijenja sliku i utisak o gradu. Sa ovakvim gradskim pevozom, Sarajevo ostavlja los utisak. A zamislite nove autobuse, trolejbuse, tramvaje i koliki biste drugi osjecaj imali. Ali na to niko od njih ne misli.
Stariji od Isusa 2 dana
Sav svjetski otpad završava kod nas....pih
Kad pogledas ove trolejbuse covjek bi rekao kao da je slikano 70-ih :D
centrotrans na aparatima
Bando lopovska, smrdljiva, nepismena kada će te ljudima u invalidskim kolicima i majkama sa kolicima osposobiti prevozno sredstvo (autobus, trolejbus itd...), ljudima koji su se borili i ginuli 92 da bi vi i vaša sela mogla da rade u tom bjednom smetljarniku koji živi na aparatima od tuđe sadake. Želi te da vam neko kartu plati, a šta vi daje te Hepatitis, Sifilis, set gripa (ptičija,svinjska itd) leglo virusa i bakcila. Znojne i smrdljive neuke revizore. iskopane prelaze na glavnoj cesti preko tramvajske pruge, vozila opasna za život koja eksplodiraju i zapale se usred vožnje. ŠTA VI HOČE TE??? smrdljivci neobrazovani.
gdje ti ograjisa.,
hahaha ,svečano,, hahahahahaha ovaj trolejbus samo što se nije prevrnuo od starosti a oni ,,svečano,, hajde bar da se čovjek od muke i nasmije
Mogli ste bar najlone sa sjedišta skinuti :P
Dok me poprimi miris bijelog luka i mokrog cuke ne mozemo ga nazvati nasim!
Svečano puštanje krntija. Čestitamo retardima iz GRASa.
direktor GRASa otisao u Međugordje, ukazao mu se švicarski trolejbus.
Haj nako iskreno, zar nije ljepse se voziti centrotransom... Udjes k'o gospodin i ljudi dodju za tobom gdje sjednes i pitaju te za kartu, iskaznicu itd, ne prave se guzve. A da ne pricam o tome koliko su im ljepsi autobusi, cisci, klimatizirani itd itd
Najvaznije je da su stigli nalijepiti on sazada, STOP prednost ukljucenja u saobracaj, nabijem ih...
U veliki su se trošak dali :-D