Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte ljudi zezati, ako mu je ovo prvi potez onda mora valajti cemu, barem je vise nego sto su mnogi uradili. Ako i propadnu barem onda ovih zadnjih dana u ciscem da se vozamo..
Napokon da operu ono smece od autobusa i tramvaja Nisu ih oprali makar 2 godine
A ko cisti traNvaje i hoce li se moci sutra prepoznati ???
Help help donacije help help
Ocistili su vozila tako sto su zamutili prasinu u blato pa se sad kao krmcici valjamo u istom. 🐷
kako jednom jedna GRAS-ovka rece: "sto ih cistiti kad ce se opet uprljati, narod cipelama unosi smece" :D
mi Bošnjaci u Sarajevu kenjamu u istu cijev iz koje pijemo vodu
Za nas su ovi tramvaji Ferarri
hajd nek se nesto desava i u grasu
Za pohvalu, nek' ide na bolje :)
gurate problem pod tepih
Svi pljuju po grasu, a niko nece taksi ili centrotransom da se vozi
Centotrans ne vozi trolejbuskim i tramvajskim linijama a u taksiju ne priznaju mjesecnu kartu GRAS-a jbg., al to ne znaci da se trebam voziti kao zivotinja (doduse i zivotinje se vani humanije prevoze).
@BlAcKKKK ne znaci al nisu oni krivi kad se hajvani voze ,i prljaju, saraju zidove i tako, al ima i njihove krivice al uglavnom su krivi pojedinci koji tek ocišcena vozila odma prljaju i onda se ostali zale na nehumane uvjete
Samo tako nastavite. Pokrenite radnike neka rade, tužilaštvo nek napokon procesuira kriminalce i vrati ukradeno, i da mogu napokon reći da imamo gradski saobraćaj.
Cirkus od firme totalni
Motaj kablove