Postignut dogovor
1
GRAS ponovo radi od 20 sati
Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od sutra mi štrajkujemo sa pokazivanjem mjesečnih karata.
Bit\' ce puno komentara ovdje, ali ja sam PRVI!!!!!!!
Na pijacu kada podjem ja Plase me GRASOVA vozila Neima djela sto ne otpada Neima dana bez udesa Tuzna je moja sudbina Vracam se praznih cekera Al strasi me huda istina Iz GRASA se niko ne vraca Ne trebaju nama cakije Kad u talu su GRAS i Bakije Hoce to kad vozaju Sandzaklije!
to nije fer.
Ma dok je svijeta i vijeka, vazda ce biti ovako. Mogu oni jer je u pitanju monopol, da je drukcije, dobili bi ono sto traze, ali malo morgen. Vazda strajkuju k\'o da su ne znam ti sta. Mogu jer znaju da ce dobiti ono sto traze. Samo se bezveze razvlace i prave dzab dzabosom belaj ljudima. Kako god, nas ce da ostete. Samo nas guraju dublje i dublje. Mogu jos samo da nam zabrane da disemo, et\'.
pa nista im nisu udovoljili kakav prekid ovo ce biti to be continued
baš nam je drago, šta bismo mi bez našeg gradskog saobraćaja, posebno oni sa Dobrinje
@GRAS plate treba zaraditi a ne praviti haos i iznuđivati, kako CENTROTRANS vozi i zaradjuje, kako oni posluju još su puno manje dobili donacija od VAS grasovaca i niko ih ne finansira, ima vas puno tamo u tome je problem nemoze se to naplacati koliko vi mozete zinuti. Svugdje se bori sa konkurencijom samo ste vi uljuljkani a to su krivi ovi sto su vam popusutili i navikli vas i jos navikavaju na to da ce pare pasti sa neba, da sami zaradjujete nebi bilo po 4 revizora nego 1 ali vrijedan, radio bi gras 24 sata dnevno a ne ko dosad iza ponoći mozes samo taxijem iz donjeg u gornji dio grada i obratno...
LAŽUUUUUUUUUU čLAN MOJE PORODICE JE UPOSLENIK TAKO DA IMAM INFORMACIJE IZ PRVE RUKE. JOS UVIJEK SU ISPRED FIRME I NEĆE KRENUTI NITI SU KRENULI
METRO Ima raje koja bi se otimala da radi tamo. ovo si ti rekao a i ta raja koja bi se otimala da radi tamo strajkovala bi da im se ovako nesto desilo
ma super :S gras poceo raditi -.- e hajmo sad mi u strajk xD
lazu majke mi nigdje tramvaja na vidiku :)
Mah, sve po kratkom postupku. Spica bi bila da mi ne koristimo vise njihov prevoz, jer su se ponijeli k\'o najgora djubrad. Koliko je samo ljudi izgubilo pos\'o zbog zakasnjenja koje je gras prouzrokovao, to se niko ne pita. Neko nece imati hljeba da jede poslije ovoga. O tome niko nije razmislj\'o. Tuga, cemer i jad.
gdje supare stoko direktorska bravo za radnike koje napravio dug treba mu oduzeti imovinu i prodati vratiti grasu a ne kaznjavati radnike koji spasavaju putnike jer nijedno vozilo tehnicki je neispravno i da se nesto desi vozaci su krivi a direktori ce i dalje sjediti u svojim foteljama
Ma ima ih ko mrava u tom grasu nebi im ja popustio ni milimetra, vec bi ih sve u petak odpustio a doveo nezaposlenu raju sa biroa...nakotili se papci i seoski dzilkosi u drzavnoj firmi, da im je na g.uz.ove plata i toplih obroka, po 4 revizora ulazi u tramvaj nemogu osvojiti posao koliko \"rade\" dobili su donacija u vozilima ko niko u ovoj .určevoj državi. Finansiraju ih sa svih strana i opet im malo, pa napravili haos u gradu. Ima raje koja bi se otimala da radi tamo. Treba ih sve na biro pa nek im biro ovjerava knjizice i on je na drzavnim jaslama.
CENTROTRANS FTW!
I sta cemo sada? Hoce li iko konacno smijeniti nesposobnu, neuku i do srzi korumpiranu upravu GRAS-a???? Ili ce im mozda samima naumpasti da je vrijeme da daju ostavke?