Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, al' zato kroz par dana ocekujemo privremeni prestanak napajanja elektricnom energijom, taman da malo noge protegnemo! Uvijek se sve zalomi na gradjanima.. :D
Neće dobar sportista postati onaj koji se vozi gras-om. Zato ta isključenja struje posmatraj kao ulaganje u budućnost sporta.
odvajali uposlenici po 1-2 km koliko ko je mogao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ajde da dozivimo nesto lijepo i od grasa
Pa klošari klošarski, mogli ste bar skoknuti do remize pa uslikati spomenuti tramvaj a ne umjesto njega uz vijest objavljivati arhivski snimak tramvaja u temeljno-zelenoj boji :)
Bilo bi bolje da operu malo tramvaje
Grasovci vide da su omrazeni u narodu pa se pokusavaju iscupat,ali nevjerujem....
Hvala Gras , i hvala radnici pored svij problema u ovoj firmi , ovim ljudima je reprezentacija unijela radost .... Bit ce ovo nesto dobro u ovom gradu , nadam se da ce tramvaj ostati citav , da nece doci do unistenja i saranja ... Lijep pozdrav i bravoo Gras
Tale ti sto jedva cekas da stavis negativan kom na sve o Grasu , mogu samo reci ebo li te Cengic usta , sigurno si mu neko iz porodice sad da ne nabrajam ovde ko mozes biti , jedva cekam majmune jedan da protiv Grasa pljujes , mrs tamo odakle ste dosli u Njemacku , gdje ste i u ratu bili bagro lopovska
njima svaka cast na ovome al' ja im opet necu platiti 1.60 za dvije tri stanice :3
e cuj ovoga ,, hamera,, ... ,, krozate,, .. e moj papcino seljoberska. GRAS-A JE BILO .. GRAS-A IMA.. I GRAS-A CE BITI, ALI TREBA PRVO TAKVE SELJOBERE POPUT TEBE , IZ OVOG GRADA PROTJERATI, A ONDA VAS NECE BITI.
a gdje su slike ???
I sada, vijesti pisane za radio, svježe i na vašem portalu...
Đe' sliba?
Koji ce isti biti ispisan markerima i izljepljen stikerima i tako te stvari...
a neka ste nam sliku pokazali!
Zato su 'slikovito opisali' hahahh :D "Uposlenici GRAS-a su u čast nogometne reprezentacije BiH prigodno oslikali jedan tramvaj"
jel se u njemu tako lijepo ofarbanom i onaj genocidni duduk provozao ?
On ima rikšu koju vuku Lagumdžija i Čović
Konacno nesto pozitivno od Gras-a. Cestitam.
Prvo vi pobrinite se da nam se svijet ne smije da su se tramvaji sudarili, pa se pobrinite da se vozimo tramvajem a ne da svako malo tabanamo.A onda ce vam gradjani sami platit da oslikate taj tramvaj, ako treba 10 ljudi odmah svi ce tramvaji da budu oslikani kako god hocete.
glup si momćino
ja reko opet štrajk il neki belaj! Čim se ukaže naziv GRAS na ekranu, čovjek pomisli na nešto loše. :(
I sta sada, svakako ce ga slupat...