Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onda cu i ja da placam kartu onoliko koliko je kostala prije 20 godina
VELIKA VECINA OVIH ,, HAJVANA,, STO KOMENTARISU O STAROSTI VOZILA, UPRAVO SVOJU PORODICI , SVOJU DJECU, VOZAJU U VOZILIMA OD 25-.30 GODINA STARA, A OVDE ,, PALAMUDE,, O STAROSTI TROLA. MA HAJDE.NISAM ZNAO DA SMO MI KLASA IZNAD ZENEVE, PA ONI MOGU I NJIMA VALJA A NAMA NE VALJA , FOL STARO. MA DOSTA VISE OVE ,, FUKAROSTINE,, STO HAMAN NEMA HLJEBA JESTI, DJABA SE VOZA, VECINA, DO JUCE ZA KRAVAMA TRCALI, A SAD IM FOL , SVE SMETA , SVEMU NADJU ,, MAHANU,, . MA KO SE SVE VOZA U OVOM GRADU I OVO STO IMAMO JE I PREVISE I ZLATNO. MA DOBRO OVI RADNICI GRAS-A IMAJU I ZIVACA I STRPLJENJA SA OVOM ,, BAGROM,,. PODRS JEDNOM OD SIMBOLA NASEG GRADA , NASEM GRAS-U. INSALLAH. TOLIKO.
da papak!
da papak
zamilite da ove nase autobuse ili trolejbuse posaljemo nekome hahahaahh...prapala bi ta drzava dok bi ih doveli u normalno stanje :))
Gospodo iz Klix-a, koliko vi pristrasno prenosite vijesti pokazuje članak sa naslovom "Centrotrans kupio 22 nova autobusa, u KS uvedena četiri nova vozila sa videonadzorom" gdje u tekstu tog članka stoji izjava gosp. Čengića da Od 22 vozila, 15 je polovnih i starosti između šest i osam godina, te sedam novih. Od mnogih informacija o GRAS-ovoj nabavci 20 polovnih trolejbusa jedino ste u naslovu izdvojili da su 20 godina stari, toliko o vašoj objektivnosti. trebali ste ući u te trolejbuse i vidjeti u kakvom stanju je unutrašnjost vozila koja su došla direktno iz sa ulica Ženeve, pa nakon dva mjeseca vožnje po Sarajevu i
jarane, ocam, ko nov, zena ga vozila
a mora da su placeni skuplje nego novi,,,
Da su i novi brzo bi bili takvi,seljoberi niti opravljaju niti ciste....
Vidim ima prozore...
OVO STO CU RECI, VAZI SAMO ZA ,, HAJVANE,, I ,, OPANCARE,, KAO STO SU DOTICNI ,, KRKANI,, ,, 290154,, I ,, BTK,, A RADI SE O TOME , KAD JE ,, DJO,, USAO U KAFANU PUNU LJUDI, I PITAO GDJE JE ONA BUDALA, A DIZE SE JEDAN , IZMEDJU NJIH STOTINU , I KAZE .. JEL TO MENI GOVORIS,, . E, U OVOM SLUCAJU IMAMO DVOJICU ,, KRKANA,, GORE NAVEDENIH , KOJI SU SE VJEROVATNO PRONASLI U MOM PRETHODNOM TEKSTU, I ISPALI BUDALETINE I SAMI SE ,, OFIRALI,,. ALI PAPAK SE PREPOZNA I SAM OTKRIJE KAD TAD , BEZ OBZIRA KOLIKO SE POKUSAO KAMUFLIRATI. STARO PRAVILO ,, LJAKSE OSTAJE LJAKSE. TOLIKO.
Daj boze da kod nas potraju barem godinu dana...mi imamo kulturu cuvanja....
Vidi ih na gewindama ocm!
gras skupljaci otpada
hajd razumijem da ne mogu kupiti nove trolejbuse. U redu, ali da kupuje one stare 20 godine pa ko to jos normalan radi. 5, 6 godina u redu ali 20 je ipak previse.
Bitno je ko se tu ugradio u tu kupovinu, ha ja
Hahaha, pa ima li u GRAS-u iko normalan???
bolje da su kupili manje trolejbusa i autobusa ali barem nove a ne ovako kupe staro i onda svakodnevni troškovi popravku plus ako uzmemo kakva se sve bagra vozi našim javnim prevozom....
cijena,taj nas podatak interesuje?