Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ibrahim jusufranić je već dugo na čeli GRAS-a i trebalo bi da napreduje." reče jednom vječiti uljeb i ublehaš mustafa mujezinović, kantonalni, potom federalni predsjednik vlade, zaposlenik BH Telekoma, a sada ambasador BiH u Rusiji.
koji mafijasi,,,jebo potpis,,,gdje su pare,,,
SMRT SDA , SLOBODA NARODU !!
Snašo se je Ibro lijepo ipak je on profesor doktor otvorio je privatni fakultet gdje zgrće velike pare i gdje ima velik broj studenata.
Sve tajne lopovluka su savladali, to im dodje kao rutina!
gade mi se ovakvi likovi koji su cijeli zivot posvetili nistenjem svega pred sobom prvo Jugoslaviju pa firme u republikama i sada visoko skolstvo, a sve zared vlastitog interesa. za ovakve nema kazne a sve mu je to SDA dala
Za vrijeme Ibrovog mandata za rezervne dijelove za autobuse je potrošeno para dovoljno da se kupi 320 novih autobusa, kupovani su mjenjači za tramvaj i metle od 20 KM, ali 11. god nakon njegovog odlaska nijedan direktot ili vlada nisu imali namjeru da poboljšavaju stanje u Grasu, zbog glupih majstora izgoriše im dva dobra autobusa a i dole se je uveliko krala nafta i dijelovi od autobusa.
Ako se prođe iza grasa 80 % rashodovanih autobusa je moglo vozit minimalno još 5 god.
interesantno da se ne oglašavaju ona dva bandita iz sindikata ........ :))