Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve će to Sebija na manikuru i pedikuru potrošit.
bome sebija ne sjedi skrštenih ruku! jbga...što jes jes!
Seka lagano kupuje opremu a za godinu dana slijedi privatizacija iste :):):) odnosto ulazi se u tal sa nepoznatim turskim "investitorom"
reci dje si pio kafu jutros i reću ti čija je ovo glupost! pa zar nije u interesu budućeg "kupca" da investicija što manje vrijedi pa da je kupi za manje pare???
Jednostavno ovo je sitno kolike potrebe ima bolnica za novim aprataima :):):) Znas li ti zasto je doticna uopste imenovana na to mjesto :):):) Znas li koliko zemlje je u vlasnistvu bolnice ?????? Radi se o hiljadama kvadrata u centru :):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)