Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjecam se ljetos nesto glume da strajkuju a ide Špirić, a oni naklon do poda...miševi poljski eto sta su !
Realno gledano nije tu bilo nikakvog ozbiljnog štrajka, bio je to samo štrajk na papiru. Javnosti su prećutali da su najgrlatiji predstavnici sindikata ućutkani premještajima i drugim nepopularnim mjerama \"zavrtanja ruku\". Pokazalo se još jednom i po ko zna koji put da su političari u BiH \"nedodirljivi Bogovi\". Ovdje radnika može guzičiti ko god hoće, nema niko dostojanstva da se izovano i složno suprostavi. Nije kod nas problem korupcije u vrhovima vlasti, suštinski problem je što je korumpiran i mali čovjek. Zato nema otpora! Zato na izborima \"demokratskim\" uvijek glasamo protiv sebe i protiv svoje sopstvene budućnosti!
stoka koja na poslu ne radi ama bas nista samo piju dvoguze stoka
jesu i imali pune plate, za vrijeme štrajka?
nek mene zaposle,ne bi nikad strajko
Što ne počnete i vi odrađivat konzume, drugačije para neeejmaa.
Znači, zajebavali ste narod pola godine pravljenem gužvi, a istodobno puštali preko reda političare i njihovu rodbinu ? Pas vam majku!
http://adf.ly/EYYuG Krimosi sa granicne
štrajkovali?