Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi smo nekome zapad bog ti jadan :)
@RemovedbyChevap Stize ti pojacanje a mi za Srbiju smo fukare sto se tice ekonomije i bogastva puteva skoli ama svega
@pelevratimifriz puteva?? skoli?? Nema losijih puteva u Evropi! To je ono sto zna svak ko je makar jednom prosao kroz Srbiju, ovo ostalo sto si naveo sigurno si se sprdao isto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neko im prodao pogrešnu mapu puta za Njemačku... :-)
cuj zar je u pakistanu rat?? pustite ih dalje to su oni akademci doktori i indzeneri sto njemacka trazi takvi njima trebaju
Nisu oni ni krenuli kod nas, samo su u prolazu. Ja njih razumijem da ljudi bjeze iz svojih vukojebina, ali ne razumijem kako samo muskarci i kad dodju sto se ne prilagode zemlji u koju su dosli nego donose ono od cega su i sami pobjegli.
Neko im sigurno reko tamo preko zice je austrija nebi oni da su znali ...
i bih treba ko i madari postaviti zicu prma srbiji, jedino tako se mogu sprijeciti nelegalni prelazci
Tužno i žalosno :(
Hoće u Republiku Srpsku. Nema, ovo je demokratska država.
...ne razumijem, zašto spriječavat ulazak izbjeglicama?
Po koncezusu islamske uleme psovanje Boga izvodi iz islama a konzumiranje alkohola je teški haram.
Samo dragi Bog može odrediti šta je to što nas udaljava od njega, i to kad dođemo pred njega da odgovaramo. Definitivno ne ovi što su umislili da imaju neki mandat od Njega da odlučuju ko je ispravan, a ko ne.
@thekupus upravu si 100 %