Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas i u najvećim krizama vole pričati ko je a ko nije nadležan, jer nam je to svima izuzetno bitno... halo ba!!
A šta nas u ovoj situaciji briga koje tijelo je donijelo ovu odluku?!
Ma dok se tri debila moji građani dogovore imat cemo mi Lombardiju u avliji,krepavat cemo a nece nam imat ko pomoc
Pa sto Komsic nije u tom satoruon je oz Kanade dosao, rukovao se sa likom koji je ima??? Jesu li svi građani isti?
Nisu mi jasni ti šatori ali nikako. Onako kako su postavljeni čini se da ce u njima boraviti više osoba istovremeno. Potencijalni zaraženi sa ljudima koji nisu zaraženi. Nije li to klasično kršenje krivičnog zakona po kojem ganjaju ljude koji ne poštuju izolaciju?
Postavljeni su da narod ne krece za Bosnu.A ko dode puste ga da prode.
Jooj draga Amra, pa nisu valjda toliko glupi.. 🤭
Razne mjere jesu potrebne al treba ima sluha i za narod. Nismo zivotinje ni zemlja bez gradjevina, ni zemlja satora. Ako se zabrani kretanje za vise od jedne osobe ( cak i u autu ) onda ukinite i prodavnice. Prodavac i kupac su vise od jedan. Onda nek ni u jednoj sluzbi ne budu dvije osobe zajedno. Na sta bi to licilo. Treba imati sluha za mjere!
bIH
U Italiji danas skoro 800 mrtvih
Jes se to netko buni što će biti u šatoru?Nemate šta da se pravdate njima vi ste policija a policija izvršava naredbe od Države.
Ovo moze samo konju na um past. Odgovorno tvrdim da ovu zemlju konji vode. Pa nek hapse kad dodjem dole...nesposobni do bola...
Neka oni idu u njega, po jedan sator za sve klerofasisticke politicare svih nacija ove raspale srzave.