Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nema zabrane za Afgane,Alzirce i Pakije
Svi znamo da je ovo tjeranje inata od strane BH vlasti, zato sto BH drzavljani ne mogu putovati u EU bez testova ili 14dnevnog karantina. SA LOGICNO PITANJE:" Covjek sa BH pasosom koji radi i zivi u recimo Njemackoj moze uci u BH a mozda je zarazen, a covjek koji ima Njemacko drzavljanstvo i potice iz Bosne zeli da obidje rodbinu, kucu, imanje i nije zarazen a ne moze uci. To korona ima oci pa bira, Bosnju necu, a bivseg Bosnju sada svabu hocu. 🤔 Gdje prestaje logika tu pocinje BH vlast.
Pustite bolan da dodju da ova raja sta zaradi,kako ste tako...😵
Otvarajte nam granice bud.. glup..da mozemo doci. Ako mislite koju paru dobiti. Ako necete ko vas j.. Ima ko hoce.
U BiH ne može niko uci osim migrosa smrdljivih. Za njih ne vaze zakoni jer su pod direktnom zaštitom sda IZ . PRAVE NAM NOVU PALESTINU.
Ne znam ko ne može ući u BiH ali znam ko MOŽE-desetine hiljada migranata bez ikakvog dokumenta!
Ama da mi je izići odavde. Šta imam koji k ulaziti.
Migranti mogu uc, ali ostali ne mogu....
Kako cemo izaci
Mamu vam hebem glupu u piccku, mogu afganistanci ulazit a drugi normalni ljudi sa zapada ne mogu. Kreteni neotesani
Vela havle, korona prošla, a kod nas još nisu saznali.
Onaj ko nama ne dozvoljava da udjemo bez testa i sa karantinom mora imati isti tretman pa i gori u BiH.Ovi na ebu u zdrav mozak a vi koronaše puštate kod nas.
Granična policija odgovara: Ko može ući u BiH, a ko ne može? --- Mogu svi kojima bosanskohercegovacki ambasadori "prodaju" vizu a to aminuju Dzaferovic i Biserka cagi caprasi i naravno ambasadori doticnih zemalja u BiH.
nebitni ste. ne pricajte nista. samo citajte sta ja pisem i tako uradite.
Nama svi zatvaraju,a mi svima otvaramo . E jesmo sretni.
Ovo je članak na klix.hr