Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda sinoc na dnevniku ftv,pogledaš prilog sa granice gdje su našli ženu kako priča da ih hrvaska policija tuče,a na djecu bacaju suzavce...dno dna novinarstva,sve one vojno sposobne mrcine treba u neku napuštenu kasarnu,ograditi,ispitati ko su šta su,a protiv svih državnih dužnosnika što su dozvolili njihov ulazak u zemlju podnijeti krivične prijave.
Šaljite službenike na granicu prema Srbiji!!!!!! Tamo je šuplje kao sir!!! Tamo se rješava problem sa migrantima!!!! O čemu pričamo?!?
Mektić hinjski lopov je ovo dozvolio
Budući SDA glasači i vojnici. Najmanje je tu žena i djece.
Cuj frajera razapeli satore na cesti i granica zatvorena. Ma udri to mici ih sa granice.
jeboo vam oni sestre ne dirajte ljude
Da mi je samo znati od koga naša Granična policija prima platu, od Hrvatske ili BiH? Kako drukčije objasniti da oni više brinu da migranti ne izađu iz BiH nego da nam ne ulaze iz Srbije? Ili možda postoji neki tajni plan sa kojim javnost još nije upoznata već će tek biti kad migrante koje su vratili u Ušivak, Salakovac, Trnovo... počnu za stalno naseljavati po naseljima oko Sarajevo, navodno napravljenim za "bogate arapske turiste i davati im državljanstva?
samo se sjetite ljudi da smo i mi nekad ovako bili , migranti za mene ste uvijek dobrodošli , iako sam ja u njemackoj
Eto me...Ich komme...
Hoće li neko od vrlih novinara, bilo kojeg medija, Saneli D. potparolki granične službe Bosne i Hercegovine, postaviti direktno pitanje: "zašto se izbjegava i ko koči ojačavanje i osiguranje granice prema Srbiji?!? “. Zatrpavati je tim pitanjem i insistirati na odgovorima, dok otvoreno ne kaže!
Naša bagra umjesto da ih sve pusta na hrvatsku oni štite hrvatsku granicu , a zamisljam tek sad jadne drzave toliku havariju im napravilo 200,300 migranata ne mogu se izborit sa njima šta bi tek bilo u slučaju agresije nove .
Najhumanije bi bilo da dovedemo autobuse i vlakove, ukrcamo migrante i odvezemo ih do granice - naravno, do granice s Srbijom jer ih je Srbija vamo pustila. Oni neka ih dalje šalju prema Bugarskoj i Makedoniji. Policija bi trebala biti raspodijeljena na granici s Srbijom jer tamo nastaje problem, a mnogi dolaze i redovnim autobusnim iz Beograda. Kakva granična policija to kontrolira putovnice i ljude???
I šta kad Srbi traže dokaz da su ovi došli iz Srbije. Možda su došli iz Crne Gore.
Ma govna jedna kakve oni uslove da traze. Da nece mozda hotel sa pet zvjezdica? Nikakve pregovore ne vrsite nego ih smjesta uklonite sa drzavne granice i pokazite da je Bosna i Hercegovina ozbiljna drzava.Usli su u nasu drzavu ilegalno bez ikakvih dokumenata i jos se obezobrazili da postavljuju neke uslove.
Probajte ih lijepo zamoliti možda se smaknu
Sto se ovako ne postroje ovi policajci na granici sa srbijom, pustamo ih da udju, a ne damo im izaci ...
De ba pustite te ljude da izadju, svima ce biti bolje...
A ko ce ih pustiti da udju. Mislis EU blesava i dalje? Za*ebali su se 2015.g., nece vise.
Ako stvari izmaknu kontroli mogli bi RH i RS podić ogradu prema USK i eto ti belaja.
@SuljagineFateMujoI Sad bi mogli ove koji su još u kantonu grupu po grupu vodit na ulaz u kanton i tamo se pravit kao da ste ih upravo zaustavili i poslat za Sarajevo.