Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stvarno nema smisla ... Iako vas apsolutno podržavam , smatram da ne trebamo SVAKI PUT mi , građani ( državljani ) ispaštati za tuđi nerad ! Molim Vas lijepo ako niste zadovoljni budite malo kreativni i nadjite načina da za.je.ba.va.te one koji su vam krivi a NE nas koji smo naj.eba.li zajaeno sa vama u svakom pogledu. HVALA UNAPRIJED!!!
Zato lijepo svintaš na Svitavu, jest put malo loš al zato nigdje auta na vidiku, kad dođeš na granicu ne dočeka te lištički papak nego uljudni Dubrovčanin koji te lijepo pozdravi i eventualno upita što mu nisi ponio porciju ćevapa i to je to.
Svaka čast na komentaru. Mnogi ovdje ne znaju kako je na +40 stajati na traci, od 6km toplog obroka za 14h jesti i opet početkom mjeseca 100km manja plata. Ne kazem da nema mnogo lošijih kategorija i nezaposlenih , ali kako reče, dok oni sebi trpaju lopatom... Kažu štedi se, nije problem, al da svi štedimo a ne 20 mil za nova auto, jer eto ona od 2010 su više isfurana...
O gdje si Mevlide, da nam droote smiris Da nam ove guzve . ako mozes smaanjis, Neko prokletstvo,Lagumdžija šta li je Moram da čekaam, ne mogu da prođeem. :\'(
Citam komentare ovih koji se zale na guzve pa mislim i njima je dobro cim mogu putovati na more. Ja nemam novca za ljetovanje na moru, pa me ne uzrujavaju guzve na granici. A vi sto cekate, cekajte i duze jer \"Ima se i moze se\"
za A opet vam \"lištica\" smeta eeee! ja sam širokobriježanin i graničnik sam... kad god naiđe bosanac ili hercegovac lijepo ga pozdravim čak se i upitam za razliku od hrvata iz HR jer smo mi bosanci i hercegovci više za priču i opušteniji! a samo vi tako pišite o nama i čudite se zašto tražimo 3
Sto se mene tice - granicna policija nam i ne treba. Svakako pustaju nesmetano kretanje drogama, stranim nekvalitetnim proizvodima i slicno.
ma vi ste pravi sindikat a ne ko ovi ko fol reprezentativni što iznevjeriše na hiljade članova čiju članarinu redovno primaju i harče između sebe jure bilić, hajro hasanović i ostala klika njima bliska
opet ti listica nabija komplex,ma ubit ce te Široki bola..prestani mislit na siroki!uljudni dubrovcani,bas tako oni isti koji su u podne upali u sarajevo na dan tekme sa zeljom u namjeri da poruse ono malo jada..pozdrav ekipi mokosice sa sirokog
Zar vam ne bi bilo pametnije da na granici -bez pregleda- pustate ljude da prođu... vi kao strajkujete, a samo sebi stvarate više posla- zamarate sebe i ljude oko sebe koji jedva cekaju godisnji da malo odmore... Razmislite malo... mozda bi se ovi i probudlil kada bi skontali da im sad svako bez pregleda (ili eventualno bacite pogled na pasos) uđe u državu, a ovako njima dobro, vi radite svoj posao i bolje nego prije kad nije bilo strajka-i zasto bi oni nesto mijenjali?!
Tacno je da gradjani ispastaju zbog ovih guzonja sto nista ne rade, a hoce vecu platu, iako imaju vecu platu od prosjeka, a bez skole su uglavnom. Ali i gradjani su krivi sto su izabrali vlast pa neka i oni malo osjete na svojoj kozi, pa da sljedeci put drugacije biraju.
Dragi graničari, samo jedno pitanje imam za vas, kako vas nije sramota???!!! Imate plate veće od doktora, a 90% vas je i srednju školu moralo kupovati. Da o težini vašeg posla ne govorim, to je priča za sebe. Ma bolan, vama i da ukinu platu, imate primanja da živite na visokoj nozi, jer se zna koliko ste \"pošteni\". I pored pitanja, imam jedan prijedlog za vas. Pošto ste tako stručni, a malo plaćeni, dajte otkaz, sigurno će vas neko drugi zaposliti, jer kažem, očito ste stručni i nezamjenjivi! I na to sve, građanima koji jedva kraj sa krajem \"sklapaju\" stajete na muku. Sramite se!
Manijaci, valja se peglat po granicama cccc :D
idite vi na biro a ja ću na vaše mjesto.
Stelnem ti mamu, sta se ti petljas, krivo ti sto nisi i ti preko stele,insektu jedan
boli me .... ja ne mogu ni do granice
Umjesto da maltretirate narod pametnije bi vam bilo palice u ruke i na adresu ... Imam osjećaj da bi vas i ostali građani u tome podržali !!!