Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Višegradu je iskorijenjeno oko 300 bošnjačlih prezimena u posljednja dva rata. Most Mehmed paše Sokolovića je jedno od najvećih mijesta za najbrutalnije egzekucije u Evropi. U Višegradu su žive lomače. Hotel Vilina vlas je bio centar za masovna silovanja djevojčica, djevojaka, žena i nana bošnjakinja. Višegrad je grad tame, smrti, pokolja. Srbi, gdje će vam duša, jeste li svjesni svoga poganluka?!
po zakonu ste obavezni zaustaviti skupove koji propagiraju mrznju i nacionalizam, pa bile i nvo
Moja Sanela, bice ti u nadleznosti kad ti ovakvi pokucaju na vrata
bosnjaci ujedinite se dok vam opet ne bude kasno
pa gdje će ovi. dajte zastavu Dodiku.
Ko se jos vas boji, pisali vas do sad, pisace i od sad. Kosovo je vasa zadnja stanica !
Nadleznim su cetnici i njihove orgije vazda nevidljive?
Umrjećete balije od sikiracije
Klix-e dosta više i krezubih, masnih cetnika! Ohanite malo!
"Ej ko na Božić u Kravicu dođe, Naser Orić - nije Karađorđe. A kad vidješe sa svih strana puca, stadoše im u grudima srca. Ostaviše i Božić i Slavu, samo živu da izvuku glavu. Ej ostaviše i Isusa sama, da ga oni pogaze nogama. A na stolu torte i kolači, neka jede ko je bio jači. Džabe što su i tehniku imali, opet im se Kravica zapali. Naser svojim borcima govori: vi slavite dok Kravica gori. ..
Nema više gnijezda dušmanskoga baš na Božić ogrijala Boga. Mjesto popa što sveti vodicu, došetao Naser u Kravicu. Ej šta je ovo Naser borce pita: "Nemam kome Božić da čestitam!" Hajmo kući braćo Muslimani, mi smo ovdje došli nepozvani
@hercegowno111 Bravo Bosnjo poistovjeti se sa cetnicima !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahajaha bas ce MUP RS i srpaki pripadnici granicne policije rijesiti ovo. Jedne godine na ovom skupu su cak priaustvovali i clanovi OSBIH sa oficirima. Srbi su bolestan narod i ako ikoji bosnjak ocekuje da ce se srbi odreci svoje bolesti, glup je. Volio bi samo da su umjesto jadnih bosnjaka visegrada u masovnim grobnicama zavrsili ovo sto ppzivaju na bratstvo s ovim zvijerima
Niko nije nadležan ni za šta u ovoj državi!!!