Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravosuđe je u raljama mafije i politike da nije tako Tužilaštvo BiH za deceniju presudilo za šverc cigareta preko graničnog prelaza Strmica i utvrdilo ko se finansirao tim novcem??Sipa je dostavila izveštaj tužilaštvu još 2010, 6 mjeseca o tom švercu!!
Dumančić je zataškao milionski šverc cigareta i istragu oko šverca cigareta. ON JE STOPIRAO ZATAŠKAO ISTRAGU OKO ŠVERCA CIGARETA, KRIJUMČARENJA ISTIH OD ČIJEG NOVCA SE FINASIRAO HDZ I U TO VRIJEME HAŠKI OSUĐENIK ANTE GOTOVINA. ON JE NEZAKONITO U DVA NAVRATA OD STRANE MINISTARSTVA PRAVDE BIH NAVODEĆI NETAČNE I LAŽNE PODATKE POKUŠAO DA IZNUDI OTKAZ ZA PREKID RADNOG ODNOSA ZA POLICAJCA KOJI JE TO SVE RASKRINKO I PRIJAVIO SIPI I TUŽILAŠTVU BIH.
Policija i carina je obraz drzave. Nase policajce i carinke treba da bude STID za cirkus koji prave. Mjesto da regulisu saobracaj i brinu se o sigurnosti, jedino cim se nasa policija bavi je nacin na koji ce uzeti 20 KM. Nazalost, mi smo im tome naucili!!! Neki dan su me zaustavili kod Dervente, jer sam vozio 58 km/h mjesto 50 km/h. Posto mu nisam htio dati "baksis" rekao sam da me zapise i da cu ja kaznu platiti kad mi stigne na adresu. E sad mozete zamisliti stase dalje desilo. KOGA ONI VISE PRAVE BUDALOM???