Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opojna droga su alkohol i cigare,mamu vam jbm. pozabavite se ozbiljnim kriminalom i problemima. i onako ce uskoro bit legalna svugdje. a vama ona ako bog da trebala za lijekova,a ne mogli je dobit. lijecite se cigarama
Nece biti legalna nikad jer ako malo bolje pogledas za svakih 500 metara imas 5 a negdje i vise apotela a kada bi se marihuana legalizovala apoteke bi propale a i ovako nam je dobro :)
A sta ce onda politicari radit ako nece apoteke otvarat i na njima zaradjivat tako da teslo da ce bit legalizovana :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Može li se ova biljka nasumičnim rasipanjem sjemena ikako rasprostraniti po čitavom regionu tako da konačno odustanu od ovog suludog zabranjivanja? Iako ne pušim travu rado bih sadio mladice tokom redovnih izleta u prirodu. Zrno tamo, zrno amo... Čisto iz humanosti i razonode. Nek se nepovratno raširi svijetom.
:)
Realno to je jedini nac da izdajemo iz krize msm mi sadimo i prodajemo a drzavi platimimo malo tog poreza a samo smo posadili par biljki prodali i uz to sve sjedili kod kuce nema lakseg posla :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jbt vazda gudra!?gdje je "prava"roba?!ne tako davno granicna policija Turske je u kamionu HR registarskih oznaka,cija je krajnja destinacija bila BIH,zaplijenila u ves mašinama skoro 1000kg heroina!!!naše policije ni mukajet,od kantonalnih,entitetskih do državnih!? mediji tu i tamo prenijeli tu vijest?!!Ko je ta faca iz BiH što barata sa tonama??
gledaj bgt.. jadne biljke.. isle na mugshot... a samo rastu.. i zive
victimless crime is not a crime
Ma ašićare se vidi da je ovo GMO majčina dušica, kakva marihuana ...
kofein i piva najpopularniji opijati.
ne daj boze da se to zabrani :)
@alensocijala bila bi revolucija isti dan.
bog se opet uspio izvuci da ga ne uhite kao glavnog proizvodjaca ove biljke
pušimo hašiš oči nam se cakle
Kako Hercegovci reaguju na konkurenciju?
mozda im dodjele poticaj za ovu granu poljoprivrede
MARIMAHUNA