Božo Ljubić o ustavnoj reformi
0
"Granice Republike Srpske morat će se mijenjati"
Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbori nastimani.Cilj srusiti Harisa i dovesti Tihica igraca KOS-a koji ce aminovati rasturanje BiH.Nece ici bez krvi.
u obavještajnom ratu u bosni veliku ulogu imaju novinarska piskarala izdajničkih medija poput sax izvlače informacije od patriota i na osnovu toga njihovi šefovi po engleskim i američkim ambasadama prave kratkoročne analize i planove za naredne dane i sedmice novinari su opasna poluga veleizdaje
granica rs pomjeriti na liniju.....smederevo-ub--obrenovac--zemun----borca-----i eto mira na balkanu
yu star, drzi se ti svoje pederacije
Samo kada vratite sve teritorije koje su bile pod kontrolom,REPUBLIKE SRPSKE,pre Deytona,onda mozete da rachunate i uvazavate,cijelu teritoriyu BiH-e-jer od 73%,njene teritorije,svedeno je na sasvim 49%-i ta razlika je upravo rachunata da se da za taj treci entitet,a Vi ga izgleda posve zaboravljate i zanemarujete!!!
kako su glupi ovi bosanci. namisto da sae bore za svoju obitelj, radno misto, oni se bore za neke države, granice,a za taj posal su plaćeni političari koji ih iskorištavaju
uh,kolko zaebancija,ma kad ce taj rat da dokoljemo ovo srba sto je ostalo,da jednom za sva vremena ocistimo ovu nasu lijepu BiH,a hrvati ako hoce dobice i oni po nosu.
Treba ukinut tu nakardnu tvorevinu! entitete nemaju ni rep Kosovo, ni Makedonija (Albanski entitet), ni Crna Gora iako su Srbi tamo svedeni na nac manjinu (u BiH su odmah stvorili svoju drzavu cim ih je neko poprijeko pogledo)! Zasto ne pravite SAO u CG??? Ocit dokaz da su islamofobi! Gotovo je \"srbovanje\" po BiH! Dodik je vec odustao od referenduma i izvinio se za genocid! To do sada nije praktikovao i uporno je negirao sve i trazio nezavisnost mini entiteta! Danas je sve to samo farsa, \"srbi\"! Preveslao vas je Dodik kao sto su to do sada radili vasi Vozdovi! Pa vi i dalje vjerujte u bajke!
Lojavi, duvajte mi ga. Odron. Hihihihi
Hrvatska radikalna stranka Skutorija do Tokia !!!!
Da, treba menjati, umesto 49% treba 59% :)
\"republika\" smrdska gencidna tvorevina polupijanih chobana,sluga -Serva.Zvjerinjak \"republika\" smrdska je utociste ubicama,zlocincima,zvijerima zakrvavljenih ociju,genocidna tvoreina slobodana milosevica radovana karadzica najveca eurska sramota poslije hitlera.
Da, a slušati kako čuvari genocidne tvorevine (koji, usput, negiraju genocid) pričaju o etičnosti doista je neprocjenjivo...
EVO NESTO ZA EKIPU IZ SDP-a...pa vi muslimani glasajte za njih http://i31.tinypic.com/2v9ukqg.jpg
Opet glupiranje Sa-X novinara. Stave rečenicu pod navodnike, a sugovornik to nije rekao. :) Jadno. :) Istina je ipak da Srbi i Hrvati kreću prema normalizaciji odnosa. Ironično, za to je najviše zaslužna bošnjačka politika u Federaciji u zadnjih 15 godina.