Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJEM SVOJU PENZIJU ZA SIROTOG GEĐU I KOMPANIJU.NE ZIVI MI SE POD NJEGOVOM VLASCU.DAJTE MU SVE STO TRAZI I NE TRAZI .PITAJTE GA ZA SVE ,JER ON JE GAVRILO G.JER ON JE PRAVI .TROSI KAO DA JE BABO SAMO SVE NJEMU OSTAVIO.FUJ,FUJ I FUJ.
Gavro je svoju ljudskost, postenje i karakter pokazao kad je trebalo(92-95) stvarno moras biti djubre pa ovakvom bosancu i hercegovcu nabijati na nos karadzica, cosica i ostalu gamad. ti si garant hladio mu-da po evropi dok se on borio za bh ideju. i jesi papak, dobro ti stoji nadimak!!!!
sarajevo x se bavi cenzurom, hhehe, ublehasi placeni!!! prolaze SAMO podobni komentari!!!
ZAŠTO U BIH PROLAZE UBLEHAŠI TIPA G.G?MORA DA JE U PITANJU GLUMA GUMENOG KOJI PRIMA NA SVE STRANE.
jel to onaj koji je pljuvo po bosanskim piramidama i nije htio da novca za da se otkopavaju?
Ubit govno i to odmah !
sva sreca pa sx nije pristran, hehehehe, levati!
jeli to moguce, dao ostavku na drzavne jasle, nije normalan toliko funkcija odradjivo a jedva da se culo za njega,
koga briga za ovog starog prdonju
ode gavrilo u sbb
ja predizborne suplje. u koju ce stranku preci? SBB? hahahah
Garhovac je jedino što valja u toj smrdljivoj stranci. I bolje da ide, trebao je i ranije. Ko li će sad Haretu na Vladi gurati hidrocentrale :-)
Gavrilo G. pratioc/lektor Raše K. i glavni ,odgovorni i izvršni urednik sabranih dela Dobrice Č_.Vreme je da se kaže ovom strategu filmskih montaža.dosta!
ovo je najbesramnije zajebavanje na račun gradjana BIH.Gavrilo je primjer mešetara koji sramoti sve oko sebe.Jad.Malo mu je stanova,kola, procenata i mirinih glavuša.
nema para, nema Grahovca