Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo 👏 Lako je biti govno, ajde budi frajer
Glizzy neobjasnjavaj mu, malouman je...
Ne objašnjavaj *
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa naravno da će biti spomenik za civile. Ljudi smo, nismo chetnici
I treba se podici spomenik ali isto tako se treba dopustiti gradnja spomenika u godinjskim barama ubijenim srebrenicanima od strane skorpiona,i ovi sto su ubijali na kazanima i ovi sto su ubili srebrenicane imaju zajednicko a to je monstrumizam i psihopate nek ih Bog kazni najstrozije
...to je razlika izmedju nas i njih...zlocini sa nase strane bili su incident,a sa njihove UZP i genocid.
Oni koji slušaju Nirvanu uvijek su svjetlosnim godinama daleko ispred onih koji slušaju Baju malog knindžu.
Ovo je samo dokaz da su Bosnjaci velike duse i razumjevanja uvijek bili. A ne kao drugi, pa u Prijedoru ne daju ni da se djeci ubijenoj podigne spomen ploca.
Izdajnici, kakvi kazani kakvi bakraci.
bravo
Stanivukovic je urodio plodom , nije on nju bezveze zvao u BL
Nisam za ovo! Pozz
Yebe mi se! Pozz
budimo Bošnjaci ne budi mo papci.Ne budimo kao oni koji to čine.Ja sam borac toga CACA ali mi to ne smijemo činiti.
nadam se da ce biti na tom spomeniku biti i imena policajaca koji su poginuli hapseći odgovornog za ove zločina na Kazanima!!!
To su civilizacijske tekovine, a ne rikanje pod šatorima i vrijeđanje žrtava genocida i njihovih potomaka, što čine neki trovači industrijskim kisikom.
To je nama "nasa" trojka dala, puuu izdajice
Možda će na spomeniku pisati nešto slično kao na Vijećnici, da su žrtve pobili "bošnjački zločinci" i da treba pamtiti, opominjati i ne zaboravljati?
Ne uvlačite žrtve rata u vaše prljave političke igre. Mrtve treba pustiti da počivaju u miru!