Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon onakve afere svaki normalan covjek bi podnio ostavku a to sto su 2/3 pod politickim pritiscima glasali to puno govori o drustvu
@DubiozaRulez kakve afere? Ono nije afera, nego politika
2/3 je ubjedljiva volja većine
Ovo je jasan dokaz kako je Skaka izabran. Pametnom dosta!!!
@majestic05 ali ti nisi pametan
Politikanstvo
Ofiraj Skaka ko nije obrezan.😂😂..ima ih sa tajnama Skaka jel"de? Otvori rokovnik i ofiraj ih ako se stolica zatrese..😂😂
stoinica treba za gradonacelnika viditeli kolika mu je glavaima najvecu glavu u vjecu dobro to mu je od udaraca u glavu to se ne pika jako je intelegentan.
PA ,PRIJE BI SE KELJMENDIJU ZA.JERIO NEGOYSKAKI✂✂😚😂😂
sarajevski berberin
Nakon ove danasnje podrske gradskog vijeca ti si dokazao da zasluzujes tu poziciju! Svaka cast Skaka!
Sdoooo
Cestitke gradskim vijecnicima na ispravnoj odluci. Stojnic nije uspio da ucjenama dobije objekat na Trebevicu i ovo je trebala kao biti osveta. Katastrofa su ljudi koji glasaju za njega i njegovog brata koji imaju dug kriminalni dosije.
Skaku bi trebalo imenovati za gradonacelnika i slijedeci mandat nek napravi jos dobrih projekata. Bravo.
Bravo, bila bi ogromna greska poslusati onog Stojnica koji ucjenjuje Hadzibajriva glasovima i dobiva poslovne prostore a ne placa kiriju a onda trazi da mu se oproste dugovi.
Skaka je pravi covjek za ovo mjesto i djelima se dokazao za razliku od vecine koja nista nikad nije uradilo. Podrska za Skaku.
Sramota bi bilo poslije svega sta je uradio i pokrenuo da ga smjene.
Eh,sto se igrste sa Skakom..😄.vi bas hocete da vam skalp✂✂skine.😂😂.!
Od tuge ce Denis morati povuci pola kile kokaina da dodje sebi!