Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon svakog tragicnog dogadjaja u Sarajevu izazvanom necijom krivicom, oni imaju isti komentar \"Sarajevo je siguran grad.\", a kako i nece kad su njihova djeca ta koja divljaju po gradu
Dok se mi ne podignemo sa stolica i napravimo frku, niko od njih ni nece nista uraditi po pitanju nase sigurnosti.. Nema zatvora za maloljetnike, ove starije uhapse, pa puste.. Pa normalno da kriminalci, lopovi, silovatelji, narkomani rade sta hoce, jer im niko nista ne moze.. Ne preostaje nam nista nego da vani budemo do aksama, a ni to nista ne znaci kad napadaju ljude u dred bijela dana i nikom nista. Napisah se ja..
Stvarno ne znam sta prokomentarisati na ovo.. Prvo \"smanjen broj pocinjenih krivicnih djela\", do \"jedan od najsigurnijiih gradova\".. Presmijesno.. Ne daj Boze da smo u mnogoljudnijem gradu, sta bi onda bilo?
aaa, tako, ne pikaju se upucavanja u koljena i promašaji, kao ni bijesni kerovi koji malo malo pa rastrgaju neko dijete. ama, m.a.m.i.c.u vam n.a.t.a.k.a.r.i.m, dodjite malo na zapad da vidite šta je miran grad, SVAKI je mirniji od šehera. ja svoju djecu od 11 i 9 godina ostavljam u parku pred kućom do deset naveče da se igraju lopte - jer su i sva druga djeca tu, nikad ih niko nije ni ružno pogledao, kamoli da im otme sendvič ili (nedajbože) mobilni. a kerovi (i mačke) bez gospodara uopće i NE POSTOJE. i to je tako u beneluksu, francuskoj, njemačkoj, švicarskoj, i cijeloj skandinaviji, a čuo sam da je isto i u engleskoj i irskoj. sad, šta se radi od italije i balkana pa dalje ka mediteranu, i od rumunije i bugarske pa dalje ka istoku, to je ionako leglo pr.im.iti.vi.zma, korupcije i incesta, zato i jesam otišao još 10 godina prije rata sa tih vaših prostora, a kad ih posjetim (starci, rodbina, još poneki jaran) na putu za jadran trudim se da bude kratko