Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plata vozača ovaj mjesec je 455 KM...čovjek koji vozi ljude i mora da bude svjest koliko sigurno sve to mora da bude a da ne razmišlja kako će prehranitu porodicu sa tih 455 KM..a da ne govorim o kreditima, jer tko danas nema kredit..
To ti je kad imas monopol sad bi bilo dobro da ima jos ko osim GIPS-a
http://www.onlinepeticija.com/reci_ne_gips-u Ostavljam vam link online peticije kojom tražimo od nadležnih da dozvoli još jednoj firmi vršenje usluga prevoza u Tuzli u kooperaciji sa GiPS-om ( u određenoj mjeri) po uzoru na Centrotrans i GRAS u Sarajevu ili GIPS i Litvatrans za kantonalne linije. Manje autobusa, manje linija, a mnogo bezobrazluka. Iz GiPS-a se hvale da su donijeli Europu u Tuzlu.Gospodo, nije europski voziti autobuse stare 30-40 godina bez klime.Nije europski imati red vožnje koji je samo komad papira.Prigradska naselja plaćaju najveće cijene prevoza a imaju autobus svakih 40 minuta. Postoje firme koje bi vozile i 40 posto jeftinije samo im treba dati šansu.INTERES GRAĐANA ISPRED INTERESA GIPS-a
Gospoda bi da imaju konce, da istjeraju druge prevoznike iz grada a da im je usluga katastrofalna. Ne dajte im pomaknut, i to je privatluk, radi za svoje pozadine, raja ih ne interesuje.
Traze ljudi subvencije od Grada kao uslov da budu nize cijene. Pa je li Grad daje subvencije i za struju, vodu, telefon idioti?
Junuzovic-Kopex je vlasnik tuzlanskog GIPS-a, pa umislio da ako ima monopol u gradskom prevozu da za njega ne vaze zakoni, il je izgleda prestao da "podmazuje" gradsku upravu.
konacno i sa de ovom lopovluku u Tuzli stane u kraj Aferim.....