Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, joj politikee. Samo daj, daj. Samo pare!
Zasto su Fahrudin Radoncic, Amir Zukic i njima slicni na slobodi ???? Sto je jos gore, oni su u parlamentima i kroje nam sudbinu.
A grad ko posljednja varoš na svijetu. Tolike se pare uzmu, a ni rupa na cesti se ne sanira. Marš više.
u buduchnosti, Sarajevo che se samo isharetom spominjati El Bakke 28-90
grad bi trebao turcima placati jer je sarajevo njihov naziv da vratimo vrhbosna ?
LJepa naša SDA
Više bi profitirali kada mi uveli plaćanje takse svima koji su se doselili i uhljebili u Sarajevu. 5,00 KM godišnje . Dovoljno za sve javne kuhinje i slične ustanove.
Posrška za ovakav čin Abdulaha i gradake Uprave ...
samo guzovaca spasava!ko je od vas potpisao autprsko pravo na ime grada?presmijesno!
Eto vam SDA
Idiotluk. Prvo - nemoguce je registrovati bilo sta stao nosi neki od naziva iz BiH da se ne mora traziti dozvola. Kad se dobije dozvola - jasno je da postoji taxa. Znaci imaju u registru sve firme koje nose naziove bilo kog geografskog pojam iz BiH pa mogu naplacivat taksu. Sad ko fol uputili poziv fejsbuku.
Đalalabad je prikladan naziv, znao sam da će do ovog doći
O-S-M-A-N-L-I-J-S-K-A K-A-S-A-B-A
To bi bilo dobro ime za nekoga ko je stalno zedan jer nema vooode hahaha
Samo ce dovesti do toga da ce se u gradu izgubiti naziv Sarajevo, sto je zalosno. Idioti
Lešinari. Debilane
Skaka, hocevli F K Sarajevo ti placati naknadu j..o te otac neosuneceni?
Samo naprijed, Sarajevo je brend i to treba da se postuje! Nevjerovatno kako smo mi glupa nacija, sve treba u osnovnu skolu vratiti! Al kad skontam ko sjedi sve pa komentarise ne cudim se!