Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je primjer jedne uspjesne firme. Svima nam je u cilju da u komsiluku imamo jednu savremenu Trznicu. Sigurna sam da ce nam svima biti bolje. Ja sam uvijek za ovakve projekte.
Konacno ce i Trznica u Vogosci liciti na TRZNICU. TEROVIC je direktor za pozeljeti, konstantna ulaganja, nikad bolja dobit. Podrzavam ovaj projekat u potpunosti.
Svaka čast !! Nikad vise se nije pisalo i pricalo o Tržnicama, ovom direktoru kapaa dole.
Vogošća, Hrasnica, Rajlovac sve seljacka mjesta a najcrnje od svega sto se papanija iz tih ruralnih jazbina fura da su vece Sarajlije o onih u Sarajevu i gdje god da se pojave u BiH glume da su neke velike Sarajlije a narod iz Tuzle Bihaca Gorazda Mostara Banja Luke je civilizovaniji od ove RURALNE STOKE oko SARAJEVA
mozda te neko iz tih rualnih mjesta napravio😅 nikad se nezna 🤣🤣🤣
@Audiii sto si se naso, jel tako papak...
Pa recite odmah da je HIFA u pitanju. SDA veza.
hjlkjhk,cjhmkcjh
Izgradit ce se vogosca k'o Real Madrid😂
kada ce vogosca promijeniti opstinski grb neustavan je i vrijeca osjecaj ostalih naroda da podsjetim krov dzamije je na grbu
nikog normalnog ne vrijedja
@exterminator. pravdati svoj kriminal glupost nacionalizam tudjim je sve ovo pobrojano
PRIKAŽI ODGOVORE (8)