Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jel moguce??? Sta drotovi rade?
Hladno im napolju garant..valja bit na hladnom + raditi.. ihh...
Igraju kladionicu i griju se!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobrodošli u Bosnu i Hercegovinu, zvanično državu sa najglupljim građanima! Hvala.
Šta radi milicija?
vjerovatno ljudi došli zabunom, misle da je penzinska pumpa
Sebilj ! Ima li to veze sa našom "dragom" "naddoktoricom" Sebijom ???!!!
ovo su naši balvani
reko bi dzikan.. ali nije to pravilno...(:
@Nevermind nije pravilno, reko bi Dževad
...to smo i PROGNOZIRALI nakon renoviranja. Nego, kad ĆE Opština OCRTATI parking mjesta kod Sebilja? ...(to je GARANT sljedeći KORAK)
Dobro je rekao onaj iz Gluhe Bukovice (onaj proću kroza te)...MARVA...al izgleda više marve u Sarajevu nego u Gl. Bukovici..
što se sad švabo ne oglasi, gdje su mu žandari ??
Pa gdje je saobracajna policija? Ovo nema nigdje u svijetu. Joj kulture i da ne kazem cega jos. Citatelj koji je uslikao ovo trebao je i registarske tablice pa objaviti na tv.
Ma pošli da se napiju vode sa Baščaršije jer misle da će ostati i Sarajevu. EEEEEEEEEEEEEEE odakle li su?
Mozda covjek nije znao da se tu ne smije parkirati. ja sam jednom prilikom igrom slucaja zavrsila biciklom na autoputu, (na zaustavnoj traci), ali nakon sto su auta pocela bibikat, sklonem se jebiga. haha
1.000 KM kazne i neće više nikad. PS. Jel istina da će Sebija spojit Begovu i Carevu džamiju ?
1.000 KM kazne i neće više nikad. PS. Jel istina da će Sebija spojit Begovu i Carevu džamiju ?
Samo po dzepu udri, tako Švabe uče kulturi! Kazna je zakon!
opet se neko šprda sa policijom ... najveća koncentracija policije je na Baščaršiji i tolike kamre su postavljene ... prdimahovina
Tipična bošnjačka (muslimanska) nesvjesnost i drskost -- i drugdje je ima, ali je kod Bošnja ovo nešto posebno, raritetno! Gledam "dijasporu" kako divlja ulicama Sarajeva, parkiraju gdje im ne bi na um palo u Njemačkoj, Švicarskoj... Vozim već decenijama, imam stranu profesionalnu dozvolu, ali me primitivizam naročito izražen u "bošnjačkim" sredinama uistinu frapira! I, što je najnevjerovatnije nigdje policije na vidiku!!
Ma ne bih ja to vezao za narod, svi smo mi primitivci na Balkanu, evo na primjer u Crnoj Gori je još gore jer sam vidio, u Hrvatskoj je ukupno bolje, ali recimo u Imotskom je katastrofa.