Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha bravo hoce li tamo izigravati serifa? kamo srece da tako svaki politicar zavrsi...
nedaj se Fudo... ti si bio i ostat ćeš svjetlost gornjeg i donjeg vakufa,to što si krao neka si,jer uz krađu išlo je i ono za uši medija i birača " eno ih tamo lopovi,drž te ih sda" huuuu a to što si i sam bio 20 godina nebitno,isti cirkus sa ostalim vikačima od preko noći.
pa tako imamo vikača poput zvizgonje zvizdić nesuđenog kandidata za fotelju broj 1 u Bošnjaka,koji nakon 30 godina poče vikat,kad je uhljebio i 5. koljeno,a masa ko ovce viču dobar je denis
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najveci kriminalac ikad
Kakav lopov jesi li ti bolestan. Fahrudin Solak ne radi dvije godine a prima platu. Novalic i Hodzic ukrali 15 miliona itd.
Prica se da je usao u tal sa fahrom radoncicem mogao bi i fahrica cviknuti hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Postaje vec uobicajena praksa da izabrani zvanicnici vode grad, drzavu, itd. Iz pritvora i uz sudske proceae.
Carsijskoj raji je poprilicno nejasan fenomen Fude, ali ne znaju da je seljacki mentalitet najopasniji, jer obisao je svako selo i sa par hiljada KM inveaticija po selu je skupio glasacku masu. A seljak je i lojalan vojnik, pa kad mu posaljes bus i sendvic, doci ce na proteste
Mi smo fudini fudo je naš,nedaj se fudo u inat dušmanima,ti si nama stavio rasvjetu i cvijeće na sve mostove,oni ne žele da zenica lijepo izgleda,uz tebe smo do kraja.
Nek bar jedan bozic i novu godinu provede bez stresa i u miru bez uznemiravanja.svi bi sad pred blagdane daj im ovo daj im ono.ovako mir i duhovna obnova.
Nije ni Fudino maslo za Ramazana, ali sad Vam zelim Pivica ili Isaka za gradonacelnika. Bagro niste bolje ni zasluzili. Sreca pa ne zivim vise u Ze.
Fudo je naj veći kriminalac . Držite lopova .
drzi se fu - do legendo nemogu ti nista zelena banda
Zenicatrans unisten pokraden nestao i narod jos brani ovog podmuklog lopova i prevaranta. Pa zar bi mu bio odredjen pritov da je nevin?! Gdje je Zenicatrans?!
Tako treba kriminalcima. Najgori su oni koji laju i optuzuju SDA a vamo sami sve pokradose, jer navikli da pljuju po SDA i da time skupljaju simpatije, stara fora koja je izlapila
Amina dozivotna
Vrijeme je da svi kriminalci idu u zatvor
Montirani proces. Ljudi pazite sta pricate o SDA, sve oni prate jer svugdje imaju svoje ljude. Isti im je sistem rada kao kod Udbe.
Ima punu podrsku od OKOLOZENICKE INCIJATIVE, krezubih glasaca, za grad nije ucinio nista ili vrlo malo....
Ne branim ga, ali Fadilu za respiratore nije odredjen pritvor. Čak se reis oglasio da podhitno puste Novalica.
Dobro uredu, a ima li iko u ovoj tvorevini zvanoj BiH da nam objasni zasto se Fadil Novalic i ostali brane sa slobode i zasto im nije odredjen pritvor? Ipak ukrasti 13 miliona nije malo....