Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova firma je pravovremeno podnijela zahtjev, ali nije mogla dobiti koncesiju jer je korumpirana birokratija u oličenju pomoćnika ministra Bahira Imamovića zahtjevala mito od 30.000 KM. Sada im se režim na čelu sa Premijerom TK Begom Gutićem sveti što su se osmjelili da prijave korupciju. Zbog ove odmazde prestali su sa radom zbog čega su i nastali dugovi.
Za one koji ne znaju: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/122107/iz-mreze-kvarcanje-isil-ovaca Tuzla Kvarc je privatizacijom postala leglo i finansijer ISIL-a.
@Doo Rogovi i Kopita .....Odličan primjer kako se koristi javni servis za linčovanje u privatne interese. Samo jedan od priloga gdje "novinar" Omer Hasanović prodaje i dušu i tijelo, uz aminovanje režima, i pomaže privatnim interesima iz Srbije koji su bacili oko na nalazišta kvarca. Laži koje su izrečene su davno raskrinkane što je i SIPA nedavno potvrdila. Sad mi pade na pamet....Omere, Boga ti jesil to ti? Samo me interesuje kolko košta duša. Jesil makar uzo kakvu pinku?
OVIM PUTEM POZDRAVLJAM DVOJICU U PLAVOM AUTU PORSCHE SARAJEVO NE ZNAM KOJA JE MARKA AUTA UGLAVNOM JEDAN ZALIZANI A DRUGI VECA GLOOVA OD TIJELA KAD CES VRATITI SE ODAKLE SI DOSAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KONJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU GLOOOVATIIIIIIIIIIIIIIIIII
Dobro onaj reče, ufatit direktora i bacit ga sa silosa a i u ostalom, zasto niste digli štrajk kad je kasnila 3, 4 ili 5-ta plata, zasto ste čekali 15 plata
Ko zaista želi da ima istinite informacije o ovoj kompaniji i njenim radnicima nad kojima se vrši odmazda od strane vladajuće strukture TK zbog prijave sistemske korupcije u vladi TK to može učiniti na Facebook stranici: COD Luna Savjetodavni centar za uzbunjivače/zviždače Vrag je odnio šalu. U pitanju su goli životi ovih ljudi.
Odnos Vlade TK prema Tuzlakvarcu je ovakav zbog prijave korupcije...zašto se ne daju podaci ko sve u TK ne plaća koncesiju, koliko su pojedina preduzeća dužna po osnovu koncesije...šute jer na pozicijama u tim firmama su Begini stranački ljudi
@Denin60 Naravno da ima kad svim iz sjene na prvom mjestu premijerom upravlja osuđenik za privredni kriminal
Balkanska svakodnevica, a već je i normalno postalo da gledamo ovakve stvari......