Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a BIH zastave nigdje.
Licemjerstvo i obmanjivanje javnosti klasicno
@Zrinkomir Decko ti bas zivis u nekoj zoni sumraka? Mentaliteta cetverogodisnje skole i niskog IQ-a? Tesko tebi dalje od tvoga sela... garantujem da ne znas ni zasto se koristi ona rucica lijevo od volana? Ona mala sto kad je skucajno pomaknes nesto u autu "vice tika, tika"? Pa ti onda "upres" sve moguce dugmice po tabli...
A gdje ti je zastava BiH na općini Gradonačelniče...
Gradonačelnik Širokog Bijega Miro Kraljević.. BIJEGA?
Hrvatska ce biti prvak svijeta u fudbalu,a vec su prvi u fasizmu..bolest od koje nema lijeka..🦀🦀🦀🦀🦀
ogradio se se zastavom hrvatske na zgradi opstine
Seljakluk.
Seljakluk.
hrvatskoj nek je sretno a ovo su budaletina ima toga na svim stranama
Budaletina svugdje ima baš tako, samo je gore ovdje što se tolika medijska pažnja posvećuje ovome,a znamo i zašto naravno. Namjerno je svugdje po medijima jer potpaljuju. Samo seljaci ovo mogu da urade, normalan narod ne.
gradonacelnice izjava koju si dao patrii kako ima znacenje ""postoje grupe navijaca koje prave nered""" Halo covjece u kojem vremenu zivis DA li znas sta su kamere to su aparati koji sve snime I valjda znas dalju proceduru
sta ce covjek drugo nego ograditi se... i da Sirokom treba kao i Hercegovibi Sarajevo jer je to veliko trziste koje drze tajkuni hercegovine i ako padne priliv u kasicu problem... o tome govorim...
Mogo je uputiti pliciju da rastjera tu Fasisticku bandu. Civilizovane zemlje i gradonacelnici to urade.
Ima li vizionara u hrvatskim politickim strankama da nagovijeste neke promijene u pravcu da ce se kad tad nesto morati mjenjati i da je ovakvo stanje za ovu zemlju i svoju naciju nije jedina opcija, a takvu opciju ne podrzava MZ, i u ovakvom trajnom davljenju propada svaki prosjecan gradjanin dok je samo za vladajuce Eldorado.
Sramota.Zar u takvoj radosti, imaju vremena za vrijedanje. Pa nisu oni navijaci,niti vole Hrvatsku,izasli su na ulice samo da vrijedjaju.
Ima u Hrvatskoj kao i u Bosni i razumnih ljudi kao sto je Jadranka Kosor koja je cak predlozila da se u Moskvi na utakmici obiljezi jedanesti juli kao dan Srebrenickih zrtava, ali ovdje se je narodu nametnuo HDZ u saradnji sa SNSD u svima je poznato kojom politickom platformom a to je rusenje ove zemlje a zna se sta je u tim prilikama prvo. Prvo je psiholoski rat i propaganda sijenjem mrznje u optuzbama druge strane.
Osudio a u prvom redu bio. I isto tako gdje je zastava BiH na drazvnim institucijama?
I sta sad? Nikom nista, je l'? Bosnjo ce i ovo oprostiti, komsije su to. Nema jadnijeg insana od Bosnjaka!!!
Ma samo smo previse dobri.Nismo mi krivi sto smo insani.