Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ništa, pare otišle u plate dnevnice sekretarice vozila mobitele i ostale kupleraje za parazite na vlasti.
Pa jasno je i malom djetetu bilo da sa onom pocetnom cijenom se ne moze izgraditi ova saobracajnica. SDA je vec unaprijed uracunala dodatne troskove, ko i za vecinu poslova koje rade, to jest namjestaju.
cuj sta se desava...pa jos jedna pljacka je izvrsena u nizu pljacki...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na ročištu je premijer....
Pare su kod uhljeba JP Automakadam, i kod Terzica i kod Zolja i ostalih uhljeba, oni su svi trenutno na ljetovanju, smiju se narodu i brčkaju se u vodi
Možel' se išta uraditi da se ne krade. U ovoj državi sve treba promijenit i zamijenit.
To se dešava kada se radi po principu "POLA PIJE POLA ŠARCU DAJE". Tipićno, naša posla. Dok su se oni rastalili po sistemu IMT (imal mene tu) ne dođoše ni do polovine tunela. Sada će se tu gajiti šampinjoni i za par mjeseci niko se neće ni sjetiti da je to trebao biti strateški projekat. Mashalla
krajnje je vrijeme da sipa udje u Hering, Euroasfalt, Integral kao vodece firme za izgradnju puteva koje nas 20 godina vuku za nos, a u talu su sa zvanicnicima i predstavnicima investitora, tj drzave
Kako to da se borac za sirotinju Komšić ne javlja u slučajevima kad SDA pljačka tu sirotinju?Respiratori,tunel prema Goraždu...Ah sjetio sam se zašto! SDA ! Njih ne smije dirati.
nema para
@ SDAvolim A sta bi trebalo da sute na ocite nepravilnosti koje su uradjene i cime je direktno ugrozena jedna lokalna zajednica i narod koji u njoj zivi.Licemjerno.zar ne?
Klasicna sda pljacka nista novo
Ovo je pitanje za terzića i pokrovitelje iz SBB koji su pozicija i drže novalića na vlasti.
Da je trebalo kakvom "uhljebu" do vikendice, prokrčili bi ga za heftu!!
Gradonacelnik se bavi tunelom hranjen hahahahahhhahaha. Ova trojka se mora preispitati. Jesu li oni lokalni ili su drzavni?
novalic.mu obrazlozio da radovi nece biti obustavljeni.. Nego odlozeni za neko drugo bolje vrijeme ahha
Ihhh sta je sve ovdje bilo historijsko!!!!!
Istorijska kradza
Mafija je to, nema tu razgovora.
A premijerka,kao sefica tima za pracenje izgradnje tunela je za probleme oko izgradnje tunela saznala iz medija. Fuj! Ja nekompetentne zene i vodje tima! Ovaj sastanak je ona davno trebala inicirati.