Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sudu predmete sudcu dodjeljuje računar, a ne politička stranka.
Potez vrijedan pažnje ali....promislite tko je postavio suca koji će voditi predmet, vjerovatno SNSD isto kao u Federaciji što postavljaju SDA,SDP,HDZ,...i potkrijepite mi da li je Sud osudio ikoga od političara koje su procesuirali, rekorder je Dragan Čović i na svim je sudjenjima oslobodjen PO ZAKONU? Kojem Zakonu? Ovdje je srž problema.
Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Doboja gospodin Danijel Gajić je dobar političar i nije širio vjersku i nacionalnu mržnju, već se samo radi o mirnim stranačkim nesuglasicama između između dvije stranke što je normalno u političkom svijetu.
Ovo se zove ironija.
Necemo da nas nacionalisti djele svi smo mi gradani BiH i dosta nam je ugnjetavanja, ovo nije nacionalno ovo stomak gladnih progovara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to obrene tuzi govna SNSD-ovska mamu im *** cetnnicku u pičku ali samo pripadnicima stranke SNSD ... to su najveca srpska govna ...
vilajte snsd-ov supak meraklija dao negativnu .. prozirno govno snsdovo..*** li vas vozd u supak
Odbornici SNSD-a znaju da je jos malo ostalo vatre u upaljacu zvani Dodik.