Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan i pragmatican covjek, gleda sebe i svoj interes dugorocno. Uzeo milione, kupio nekretnine i usao u kombinacije, paktom sa Dodikom postaje nedodirljiv za policiju i tuzilastvo, a naredne cetri godine prima u Sarajevu 7000 KM na mjesec i dize rukicu kako Dodik kaze. Svaka cast majstore, bolje nemoze.
Na kraju sve se greške skupo plačaju , samo što ovi štakori nikako bit neshvačaju !
Obrene. Treba mi Srba
mani mani olvejz hani u mojoj bejha
Željkin papak na državnom nivou.
Nema većih kurvio od političara a mi po portalima zbog njih, jedni druger vruijeđamo i svađamo se a oni se smiju nama budalama i trpaju u svoje džepove I SVI ISTO MISLE, BEZ RAZLIKE, SAMO SU RAZLIČITE STRANKE.
@tomicamali POLITIKA JE KURWAAAAA UBILA JE BOMBAAAAA DZABA SVI SMO ISTIIIII BOSNJACI ISTA GOWNA
Ode i Obren za šaku kikirikija.
Dodik je fakat jeben igrac
Sve do momenta , kada če Dodik i njegova bratija doći na red da polože raćune , a hoće sigurno ! UVJEK PLISAN- PRLJAVŠTINA ISPLIVA NA POVRŠINU, ZASIGURNO UVJEK !
Dobojsko govedo!!!!!!!
Obro se obren medju papcima, ali nepismenoj krezuboj troprstoj snsd sirotinji valja svako ko ce da ih posteno goooziii kso milojko.
@CrvSumnje "kao"
Hoce fotelju na koju je navikao, nista novo.
kada procitam sve ove komentare bas postajem pesimista u bolje sutra
Politicari su govna, nevidjena.
Pa i Čavića
Oj Petroviću sivi 'tiću, počeši Mileta po glaviću...Isto važi i za Čovića...Miletovi dupelizci!!!!
@Mirza82🤣🤣🤣👍
Ovakve vise ne interesuje program na kojem je dobio izbor niti biraci koji su ga na takvim programsim obecanjima izabrali. To je nesto gore nego klasicni kriminal.