Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto plicija je kod nas nešto bolja. Ponekad pomislim da su policijske stanice na benzinskim pumpama.
Taj komesar je stranacki uhljeb HDZa, tvoj stranacki kolega Vidicu
@gooUser1567931087 rade li ti svjetla, žmigavci, imaš li punu opremu, jesi li pio, jesi vezan, imaš li pp aparat, imaš li dubinu gaza dovoljnu... naravo da ne, zato šuti i plati im kafu
Kao i u svakom gradu i selu u BiH posao policije u Čp je dilanje droge uzimanje 20km ili 10 eura od kamiondžija i naplaćivanje kazni zbog ne upaljenih svjetala.
uopce nesmije se vodit istraga...da nebi propjeva za tezi kriminal.
"U svom zahtjevu Vidić ukazuje na lošu sigurnosnu situaciju u Čapljini navedivši pucnjavu..." NAVEDIVŠI?! Je li ovo moguće? Klixovo piskaralo izmislilo novi glagolski pridjev klixni. To škole kao da vidjelo nije a glumi novinara. Knjigu u ruke bagro nepismena i ne sramoti profesiju kojom se pokusava baviti.
Treba temeljito bagru odstraniti iz policiju u koju je usao kriminal itd.
Svaka ćas
Ima da uhljebi nekog svog....🤮🤮🤮🤮
Nije ni tvoje Vidiću maslo za ramazana, šta se moglo pokrasti na području Čapljine sve si pokrao, kao gradonačelnik namjerno opstruiraš i odugovlačiš Bošnjačkim povratnicima u općini Čapljina sve što možeš, od struje, vode, telefona pa dalje.. Zašto ti smeta javna proslava Bajrama na otvorenom prostoru (bez ičijeg ugrožavanja) kad znaš da su Bajrami najveći islamski vjerski praznici?
Dolazi turistički? Pa naravno da je samo dva sata! Kad nemate helikopter. Dok preko svitave pređe do mora,pa kupanje sa mačkicama,zezanje i dok opet dođe na posao u Čapljinu dobro je što radi i ta dva sata
JEL ON NADLEŽAN ZA neUmsku POLICIJU STO JE PRETUKLA DJECU IZ TUZLE I ONOG NEKOG PJEVAČA SA MENADZEROM STO SU PJEVALI PJESMU "BOSANAC"... REKLI POLICAJCI DA JE RAZLOG STO SU TUKLI DJECU "LOŠA PJESMA"... RODITELJI DJECE PRAVE TUŽBU PROTIV jUnačke POLICIJE škUtorske... MORAĆEMO MI MALO OZBILJNIJI DOĆI NA MORE DA PRAVIMO IGRANKU USTAŠAMA NA LEĐIMA.
@gooUser1585198187 dođite čekamo vas
Ipak, morat cu ovaj put stati na stranu doticnog. Tako se i radi, ako si imao miran grad do sada, doduse i ne imao raste im raznorazno bilje dole pa su svi mirni, odmah reagujes na pojavu nasilja. ;)
Valja običi apartmane izdavati .biti na usluzi turistima.......
Danas sam pojeo bananu na cmar
@derpe tako ti inače doručkuješ.