Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KUPITE IM MJESECNE KARTE I NEK ZIVE U TIM RASPALIM TALGO VOZOVIMA TAKO NECE BIT NICIJA ODGOVORNOST DOK GOD PUTUJU GORE DOLJE😎
U Bihacu je potpuni raspad sistema. To je kanton na kraju drzave u kom sve ionako propada i koji nikog ne interesuje. To je i Bakir rekao. Migranti u Bihacu su potpuno raspusteni, hodaju gradom, spavaju po parkovima, napustenim kucama. Gradske vlasti i policija se ne mogu nositi stim. Izetbegovic je zauzet izborima i SDA i ovo njega ne interesuje. Biscani nemaju nikakve druge sanse u buducnosti osim reinkreniranja Autonomne Pokrajine Zapadna Bosna.
stas nam koji qurac . znas gdje je SDA tamo idi
Interesantno je da se Izetbegović, Džaferović i ostali iz SDA ne javljaju u vezi teškog stanja u Bihaću i u vezi apsolutnog neprihvatanja migranata na teritoriji RS-a i tamo gdje su dominantne šahovnice. Da li su to odlučili da ih nama Bošnjacima ostave da se brinemo, izdvajamo i dijelimo sa njima. Ako je tako, onda prva mjera treba da bude smještaj migranata u njihove vile i vikendice, a kad se to popuni onda u arapska naselja. Nisu oni samo u Bihaću, ima ih svuda gdje su Bošnjaci.
hajde bujrum...sa borcima,radnicim opljackanih firmi i svima njima koji godinama strajkuju...hajde ako vam obraz dozvoljava
Jbt kao da vozom dolazite ..nikada da stignete !
Jao... smijao bih se, ali mi karakter ne dozvoljava.
Ma dođite vi,bujrum.Al đaba ćete dolazit.
sramota od drzave i vlasti... lakrdija...
povedite i migrante sa sobom
Migrante na Poljine !!!!!!!!!!!!!
ili jos bolje u sva ona arapska odmaralista !