Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nije neobično da ih iz Srbije propustate u FBiH.
Svi se trebaju ukljuciti i pomoci
@BHcuvarBosman345, zasto ih jednostavno ne Deportuju i rijese sve probleme
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fahro svka čast, boriš se za dobrobit i sigurnost građana Bosne, ali očito neki nemaju sluha za to.
Bosanski srbi vazda govore da je ovo čudna, nefunkcionalna zemlja, a još ih nisam čuo da nude neka "normalna" rješenja kako bi to sve poboljšali.
Radoncicu nije ti ovo kafana u kojoj si baksis zaradjivao! Halo ovo ti je ministarstvo,ozbiljna priča,ne kafana klocu!
Kad MALI ŠĆEPO, srednjoškolski LIKOVNI umjetnik RJEŠAVA migrantsku krizu u BiH !!! Ova kriza se rješava sa SRBIJOM, CRNOM GOROM, ALBANIJOM, GRČKOM, BUGARSKOM, RUMUNIJOM, TURSKOM i EU.
Pa normalno da ce odbiti kad im godi da se ovdje nakupljaju i prave probleme koji ce prije ili kasnije eskalirati.
Pa normalno da traže od opčina. Onda ostane njima više za pohapat iz ministarstva.
Ščepo umislio da je bitan lik pa on nešto šalje dopise. Nije svjestan da ga niko ne benda nizašta s vremena na vijeme slikaju se s njim reda radi i to je to....
Radoncic bi svuda da nos zavlaci...
Sve do federalni i kantonalni mupovi ne počnu zaustavljati migrante na međuentitetskoj liniji biće nam ovako. A kad se počnu bajo moj zaustavljati na liniji razgraničenja biće ih puna ER es
Čuj viši nivo vlasti, a Ustavni sud kada nešto traži da se ispoštuje, nelegalan! Srbi misle da je Bosna švedski sto, da uzimaju samo što im se sviđa!
Ja ministra i govana Cuj prosi
Scepo zvani sadaka Pa daj ti pare krimosu scepavi
Iskreno govoreci, Radojicic je u pravu.Moze dati ako hoce, ali ne mora ako nece.
Sramota Podrska Radoncicu..pokusava naci rjesenje ali nekom ne odgovara da se ovo rijesi..puu
Bas njega briga za migrante,on kao da ne zivi u BiH,ko da je na drugoj planeti,to za njega ne predstavlja problem.
A nije vam neobična situacija da entitet RS svakodnevno prijeti, ucjenjuje, ne poštuje Ustav BiH, koči i sabotira rad državnih institucija? Nije vam čudno i bizarno kada blokirate tu istu državu na svakom koraku, uz mantru da je RS trajna i vječna kategorija, a ovdje se, Igore, nazivaš lokalnom zajednicom?