Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLJE JE ISTOČNO NEGO BLISKO-ISTOČNO !!!
konacno cemo i mi osjetiti taj olimpijski duh, preponosna sam
Bez brige, nije to sve. Kad dobijemo treci, preimenovacemo Kiseljak sve do Stupa u Zapadno Sarajevo.
opet ti betmene,nema smisla ,uhvatio se olimpijade kao pijan plota ,nema tu hljeba ,pokreni koju fabriku ,dovedi investitore ,sve ovo je bacanje prasine narodu u oci
Vidi ovih \'hristijana\' što su aktivni u plusanju i minusanju, a nedjelja ccc
Lijepa vijest,vrijeme je da Sarajevo ponovno prodiše olimpijskim duhom
Postoji Sarajevo i postoji par sela oko Sarajeva, jadno je to Betmenu, sa onima što hoće k.rs.t i cr.kv.u da prave ti nazdravljaš i potpisuješ, da nisi možda i ti \"slučajni prolaznik\"??? Treba nama Kljujić koji je veći Bošnjak od ovih tzv. Bošnjaka patriota što se busaju u prsa, Kljujić je dokazani patriota i sigurno će da j.e.b.e ma.te.r redom svim mr.zit.eljim.a Bosne i Sarajeva.
\'\'Prst na celo\'\' Ako cemo pravo pisati kao sto svi mislimo,trebalo bi da stoji :-Sastali se Gradonacelnik Srpskog Sarajeva i Gradonacelnik Turskog Sarajeva......\'\' Mi se ne trebamo lagati.Narod tako misli,i ispravno misli-sta tu ima da se krije.Meni licno ne smetaju Turci ama bas ni malo.
Dva Sarajeva!!!???? FUJ! FUJ!! I opet FUJ!!!
Ništa vi ballije niste sagradili utom gradu osim đamija, tako da nema logike da se kitite tuđim perjem.
Mi ruso-vlaho-turci smo genocidno terorističko pagansko pleme
\'ajmo \"Sarajlije\" TEKBIR!!!
Mi ruso-vlaho-turci smo genocidno terorističko pagansko pleme
A s čim se može porediti tvoja pećina na Romaniji, babunu?
Sarajevo se može porediti samo sa N. Pazarom, Sjenicom, Gornjom Maočom, Gluhom Bukovicom itd. a sa Zagrebom , Beogradom , Ljubljanom itd. NIKAD.
Ovaj Betmen ne predstavlja Sarajevo nego SDP i D.odika, samo da se zna.
Da je tebi sa Sokoca sAć barem do te Lukavice, srbokomunistička budaletino izapranog babunskog mozga..