Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago teleci pogled, da nije sta pogresno skonto papak.
@BosnaUAmanetu, tugo moja kakvog mi jebivjetra imamo na čelu glavnog bh. grada. Pa ovaj polupismeni Skaka iz lopovske SDA da je ovo normalna zemlja ne bi mogao biti ni kurir u nekoj seoskoj zadruzi.
Sliko se s Čolom, kae " jedna s Tifom".
Hrvate i Bosnjake bas mnogo vidjam po Beogradu,Hrvati dolaze u provod a Bosnjaci u shoping i na privatne klinike.
Dosli na cevape i nikom nista samo Bla bla bla
SVI U NAPAD JEDAN JE SKAKA
Kažu ljudi da su čuli od jednog čovjeka u Sarajevu da je on lično vidio kako se jednom prilikom gradonačelnik Sarajeva Skaka nasmijao, barem tako kažu te priče i predaje ali ne bi znao je li to stvarno tačno :D
Lijepo vas za vidjeti :)
Jel to Skaka sa Bandicem, jedinim covjekom kojem je Skakino Gradsko vijece ukunulo priznanje Grada Sarajeva, radi stavova protiv BiH. Zmiris li Skaka na jedno oko? Ili se i dalje boris protiv anti-fasizma.
Glup, gluplji, Skaka.
A otkud im iste kravate?
Čuvajte čune...nemoj da bude nismo znali.
Samo tako gospodine Abdulah jedino razgovorima i saradnjom cemo zaustavit ove negativce u svemu . Samo nastavite vi ste na pravom putu da Sarajevo postane glavna turisticka destinacija ne samo u regiji nego i u svijetu .
Ajd, da bude hajirli!
Ja koliko mafijasa na malom prostoru..
Gradonacelnik Sarajeva radi i doprinosi boljitku naseg grada, to zaista prave sarajlije prepoznaju. Samo naprijed gradonacelnice, samo vi tako nastavite, dok vi radite ovim negativnim ublehasima sto komentarisu prolazi zivot u fotelji bez dana radnog iskustva na bilo kojem polju, i oni nasli pametovati! Samo naprijed!!!
Mojne ti Skaka ništa da se vežeš, da sta falš ne skontaś!?