Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tim bi cinom Zlatni postigao visestruku korist za BiH, FBiH, za Sarajevo i za g-dina Mesica koji godinama truni kako ce mali djelic - ostatak ili ti refuza bivse BiH - u zadnje vrijeme konkretno Sarajevo vidi kao buduci rasadnik islamistickog terorizma u EUropi i sire, pa kako bi i nadalje imali cvrste diplomatsko bilateralne odnose sa Hrvatskom, nebi bilo zgoreg prakticki potkrijepiti retoriku najjaceg hrvatskog politickog zvanicnika i ujedno najveceg prijatelja BiH i mira u njoj, ne?
Predlazem SDPovcima (izuzev Predsjednika Z.Komsica), konkretno Zlatnom Lagumdziji da se iskupi pred svojim komsijama sa Poljina i svim onim vladajucim SDP i inim demonkratama iz Opcine Centar - glede grijeha naspram alzirske grupe, da za gradonacelnika postavi Abu Hamzu?
Kako li bazen radi za male snobove bogataske koji ko fol treniraju tamo,a ne radi za obicno gradjanstvo,smijenicemo i tebe semiha ko sto smo i taju,nismo se dzaba mrzli po demonstracijama.......doci ce sdp .....napokon....jeste da se i dzevad provaljuje i uvlaci velikim muslimanima primajuci i dajuci novcanu nagradu kojekakvom malom dijasporskom hafizu,a ima i ovdje djece i pametne i nadarane,samo nemaju srecu da se ispale u bec.........
neka nama Semihe, bolje ona nego nekakav PROF. ZLATKOV potrcko koji ce Zlaji i ostalima puniti djepove, onako \'kulturno\' hehe
Tuzno je vidjeti koliko ljudi na ovom portalu podrzava SDA a godina 2009 se blizi.. Jadni ste! Licno ne podrzavam ni SDP a ni neku drugu nacionalisticku stranku!! Jadno je vidjeti kakve ste ovce i kako birate sumare, provincijalce da vas vode.. Birali ste eto vam. Nek vam Semiha farba trotoare u ljubicasto ispred zgrade i nek se izdvoji 500 000 za te moderne trotoare a nek korisnici narodne kuhinje dobiju odpadke, nek se siromasni i nezbrinuti u nasem gradu i dalje pate.. Vi ste izabrali!!
lalo ajd ljepo na selo odakle si dosla....mater ti jebem bolesnu!cuj krave cime se pravda...pa sigurnost semiha sigurnost je u pitanju a ne koje napravio jebemte glupu!!!!!!!!!!!!!!treba neko da izgine pada onda kazemo ili da trazimo krivca!al obicnop je retorika kao kod bivseg taje to je naruceno od sdp-a!....hahahahaha....sdp...so za oci seljacinama!
Al vazda ono \"treba pitati\", \"treba provjeriti\" ,\"treba ustanoviti\"... Pa valjda je NJEN posao, kad vec nema NIKAKVIH nadleznosti, da se raspita u ime gradjana. Barem to.
Hahahah legenda, cuj logike: \"...a ti mali nedostaci koji su se javili na jednoj tako skupoj investiciji ne zaslužuju da se tako govori i potcjenjuje ono što je urađeno..\" Pa draga Semiha, nesto placeno tako skupo i gradjeno tako dugo, bi trebalo da ima pokretni krov od solarnih ploca koje ce smanjiti potrosnju struje, a ne curiti i sta sve ne. A obzirom koliko je dugo gradjen, ne bi me cudilo da je istekao garantni rok na sav moguci materijal upotrijebljen u izgradnji. Pa ovo isto kao i za asfaltiranje Alipasine, isto da vozis po makadamu, kao popravice na proljece, evo prodje i godina, a pojeo vuk magarca.. Tipicno za nas mentalitet..kad neko kaze da je zavrsio, svi kazu dobro...a sve je drzi vodu dok majstori odu (u ovom slucaju, bukvalno tako).. Jos ako je tacno sto sam cuo da je 4cm kraci od olimpijskih dimenzija..to ce biti vrhunac... Neko dobro upita, koliko je para potroseno na otvorenje, koliko je ona nesreca od Kupusovica opet uzela za besmisleni i bespotrebni kic?
hehe cuj cuj placenici :) e daj Boze da me plate... Sad ces reci i da su svi oni koji su glasali za SDA ustvari placenici :) ko gubi ima pravo da se ljuti, pa ja :)
Ne mogu da vjerujem! I jedni i drugi kao mala djeca. Oni se svadjaju ko je napravio bazen??! Napravicu ga i ja, samo mi dajte tolike MILIONE od naroda. KAo da je Semiha to izgradila svojim parama.. :)
Hajde ti izadji na Ferhadiju, tamo kod Trznice pa nam javi sta vidis. Iste one buvljak standove koje je ta tvoja Semiha tako ocrnila uoci izbora i kao nalozila da se to ruglo sredi. Pri tome dala izjavu od koje pamet staje (\"... da Ferhadija bude u svijetu prepoznatljiva...\", da mo\'s si mislit!!!). I, prosli izbori i ponovo ruglo na toj njenoj Ferhadiji.
Hehe, kako SDA placenici odmah pozure sa svojim komentarima. Kako ih je fino rasporedilo, good cop/bad cop. Prvo se javi onaj drogba sve sa presađenim mozgom Fatmira Alispahića, a onda ovaj 5do5 uleti sa dvije-tri kvazipismene rečenice koje nista ne znače (kao Sarah Palin). Prokuženi ste, a vašu Semihicu i njen bogati vokabular šalterske službenice više ništa ne može spasiti.
ja mislim da bi najbolje bilo da pocnete misliti svojom glavom
Ja mislim d aje najbolje da SDP postavi nekog svog multi-kulti LOPOVA za gradonacelnika pa cemo svi biti sretniji jer nam vise nece biti Semihe....
Svaka cast gradonacelnici! Sadasnjoj i ako Bog da buducoj!!!!!!