Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji znaju, tj koji idu tim putem, znaju da ta dionica skraćuje put, npr od Sarajeva do Ulcinja, za 100km, u odnosu na onu kada se ide preko Dubrovnika... Trenutni put je svakodnevna opasnost za sev koji se zateknu na njemu, prosječna brzina kretanja na najtežoj dionici je 20-30km/h a promet putem svaki dan i svake godine sve veći i veći...
Dobro ste se sjetili idioti! A inače je put dug 900 kilometara..
Hahaha, dobro si. Pa i djeca znaju da je ona nesretna dionica, prepuna makadama, šljunka, nasipa, odrona, vijuga i okuka, duga 14KM...
Šećpan polje, da to nije šćepo organizovo kroz svoju među da uzme lovu i tu?
griješiš ! Znatno više bošnjačkih kuća ima uz novi -budući put.Stari put i kuće uz njega su trebali biti potopljen zbog hidrocentrale Buk bijela.Sva zemlja i kuće uz stari put su isplaćeni vlasnicima istih(izvršena exproprijacija)
Koliko sam ja shvatio ovaj put ide novom trasom po brdima iznad sadašnjeg puta, i još nešto možda je slučajno ,ali mislim da nije ako ste išli tim putem primjetit ćete puno hajr voda i džamiju što znači da su tu povratnici Bošnjaci i velika je vjerovatnoća da neće da ulažu u tu cestu iz navedenog razloga već sad planiraju iznad put da opet tim povratnicima ništa ne naprave i da bi otišli zauvjek. Neka me neko demantuje ja bih volio da griješim.
kampovi trljaju ruke
Evo egzoplanete... Šta koji klinac gledate u nebo? Mjesec ima bolju infrastrukturu od ove međedojebine
Hoće li i ovdje dovesti popa ko što su u Brezi doveli hodžu za prvi sloj asfalta. Živimo u nadrealnom svijetu ovdje svi.
ako ne pocne izgradnja sad prije izbora, moracete na taj put cekat do sljedecih izbora