Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je problem? Birali ste,dobro vam, uzivajte
@onzele sta si ti biro pa ti dobro
Ovo je jedini projekat za koji je dobro da je blokiran, citava planeta odusajte od uglja, a mi ulazemo 1.5 milijardu... uzas!
Pitat cu te nakon 10 godina jeli to isto mislis kad ostanemo svi u mraku.
Staro vijeće ne može potpisati, osim pripreme za potpis za novoizabrano vjeće. Znači samo birokracija a nema prava na odlučivanje.
mozda treba potkovat negdje ...
Sta ima Vijece ministara sa projektima federacije?
Niksic i SDP zale ove srbe iz PDP i SDS sto njima SDA nije "dala" glas o cemu Niksic kao papagaj prica da je SDA dala SNSD u cetvrti mandat u domu naroda. Kao da je neka razlika izmedju 3 i 4. Ti isti koje Niksic zali i pati vec pet puta skidaju nacionalni program Map sa dnevnog reda, ti isti PDP i SDS.
Čuj, izgradnja termoelektrane u 21. vijeku, a zabranili ste uvoz automobila ispod eko 5 kategorije.
Prelazimo na plan 62 C, 192 epizoda :)
hitno potupanje....
Politicari nam ne daju disati, spremaju rat ako ih krenemo skidati..sta i kako dalje??
kad ne blokiraju Dodik i Covic, blokira Denis Zvizdic.
Nije kanulo u dzep.
nama je potreban blok 7 ali nuklearni
I treba BLOKIRATI gradnju PRLJAVE tehnologije !!! Uložite te NOVCE u OBRAZOVANJE i u IT sektor !!! A sa pametnim i obrazovanim zagarantovan je NAPREDAK !!!
"...pa dobro...Kinezi se valjda plase,hocemo li moci servisirati dug...naravno da hocemo .Federalna elektroprivreda (za razliku od EP eresa koja je u gubicima)posluje sa dobitkom od sesdesetak miliona KM godisnje,plus uvecan dobitak iz novoizgradjenog Bloka7,a anuitet za kredit bi bio oko cetrdeset miliona godisnje.Tako da...ne berite brigu dusmani."
Sve je blokiraTo.
"...Kinezi traze pismo podrske Vijeca ministara BiH...i na to se pismo ceka????mislim da cemo Blok 7 sagraditi i to uskoro,s Kinezima ili bez njih na veliku zalost svih nasih dusmana."