Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad skontam, ja tu ne mogu ništa promijeniti, a vjerojatno ni Bakir, to je sve isplanirano podavno. A pogotovo da ratujem ne pada mi na pamet, šta je ljudi dalo život u prošlom ratu, kome ? Malo ko se sjeća i najvećih heroja, a da ja ginem dok guzonje uz konjak dijele zemlju - hvala, al od mene jedno NE.
Drzava - ukoliko zeli opstati ora djeelovati.... ili ce djelovati narod... http://glaszabosnu.blogspot.ch/2016/08/ratna-tvorevina-republika-srpska-nije.html
Da to neko drugi kaze, odmah bih prihvatio, ali kad to kaze covjek kao Reuf Bajrovic koji je u ovoj zemlji sa raznim medjunarodno-obavjestajnim zadacima, onda nista ne vjerujem. Covjek je u proteklih 25 godina, od rata na ovamo, u zemlji bio jedno dvije godine i vazda je bio nesto, pa sad taj hoce biti nacelnik Opstine Centar. Jedini covjek koji je istovremeno bio u dva najprofitabilnija Upravna odbora Fabrike dihana Sarajevo i Elektropirvrede. Taj ne vrijedi nicije paznje.
E moj Reufe, ako hoces da se bavis politikom, moras se uozbiljiti, a ne zbijati sale. Mislis da tvoj poziv ima nekog odjeka, samo ovdje i nigdje vise.
Bježi Reufe koliko si ozbiljan političar Dodik i ne zna za tebe. Ismijava novinarku TV1 na dnevniku kad te je spominjala... ličiš mi na onog Ajanovića birvaktile
SDA je prodala sve. Beiträge Baki i ostala SDA Bagra se sprema pobjec u pravac Turska i neke druge arapske drzave gde su sakrili ukraden novac od donacija stranaca.
Nije SDA nista prodala, nego je shvatila mali dio istine, kada prihvate i ostali, onda cemo jedni pored drugih normalno zivjeti i raditi, bez uvrjeda sa postovanjem. Do tada, pokusajte izdrzati.
Ma pustit' budale nek se blamiraju,nemaju oni muda za to...Samo još jedan način za pridobijanje glasova pred izbore od nacionalističkih naroda
ne dirajte referenduma gore biti neće.
cuj savez za privodjene hahahaha gde je savez za privodjene lopova iz Federacije????? to nije normalno. Pa koga hocete zahebavat više? Lopovi ste svi!! SDA je Mafija
Đe će ih privesti ? NA refendum ? I ko , jel Dodikova policija ?? Ona može samo doći u njegovoj pratnji da osigura mirno i legalno provođenje nesprovođenja odluke UStavnog suda BiH. :)))
Krenite od sebe prvo pa onda ostale.
Uhapsiti, bravo Reufe
Evo opet kmece Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@MuslimBosniak Kmeeeeeeeeeeeeeee izdade te bake kako ces to prezivjeti hi hi hi
....bolje i to za vas nego olujaaaaaaaa:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)